ersan ustam boşluk al demissin de o durumda boşluk alınması biraz zor gibi sadece metal tespiti yapabilir , çunku kayanın yapısı boşluk almaya yetersiz o bakımdan , çubuklar boşlugu verirse de büyük bi olasılıkla kaya katmanındaki boşlukları verecektir. oraya ya makine tutması lazım yada çubuklar ile cekim verip vermedigine bakılır.ustam 1 ci resimde kasa yeri olabilir cok yuksek ordaki tasin ustune cubuk tut bakalim bosluk alabilcen mi.
az bir haklisin ustam ama klim yerlerde az da olsa yalnisin varersan ustam boşluk al demissin de o durumda boşluk alınması biraz zor gibi sadece metal tespiti yapabilir , çunku kayanın yapısı boşluk almaya yetersiz o bakımdan , çubuklar boşlugu verirse de büyük bi olasılıkla kaya katmanındaki boşlukları verecektir. oraya ya makine tutması lazım yada çubuklar ile cekim verip vermedigine bakılır.
Ya bu çubuk ilk ve tek söylemesi ayıp fiyatı yüksek güvenilir valla ben guvenmemistim ama test yaptım yüzde yüz guvendim ve çalışma yaptık bu kaya da sonuçları anlatsam mahsuru varmı