tas yigma bir mezar | Define işaretleri ve anlamları

tas yigma bir mezar

ersan

Vip Üye

DRAGON-34

Kullanıcı
Cevap: tas yigma bir mezar

Değerli dostum mübarek insan burada değerli var mı bendede böyle yığmalar var ama makina falan tutulmadığı için emin değilim buranın parası varmıdır ben mezara karşıyım hiç açmak istemiyorum ne dersin açayımmı

ersan

Vip Üye

Değerli dostum mübarek insan burada değerli var mı bendede böyle yığmalar var ama makina falan tutulmadığı için emin değilim buranın parası varmıdır ben mezara karşıyım hiç açmak istemiyorum ne dersin açayımmı

ustam burda cekim var cubuklara benim dusucem burasi bir roma tas yigma mezarabenziyor.
buyle yerde bunun iscili cok zor ve birde derin oluyor 2,50-3,00 mt arasai

,,,,,,ustam bunu bir urnek icin koyurum guresin bir acilmis tas yigma mezarin iscili nekadar cok avir oluyor cikardiklari topara bakilirsa sag tarafta .

DRAGON-34

Kullanıcı

Anladım ustam yani değmez diyorsun ,,,,,,,,,buralarda inan 15 metre derin kazılmışını gördüm ama onlar üjbej sikke için değil tonlarca altın hayaliyle kazmışlar tabiki boşuna hiçbişi bulamamışlar

cantar

Kullanıcı

ummadığınız taş baş yarar.....................
yok burada olmaz dediğiniz yerde sizi ve yedi sülalenizi ihya edecek miktarda bir variyet çıkar.....

DRAGON-34

Kullanıcı

Tamam da ustam biz millet olarak göreceli insanlarız görmeden birtek ALLAHa inanırız metrelerce kazamayız bilirsin bir heves ve heycanla bir ağaç yeri kazmaya başlıyoruz daha bir metre olmadan burada ağaç büyümez deyip vazgeçiyoruz oysa bilsekki orada güzel ağaç yetişir bol meyve verir değil bir metre Amerika dan çıkarız.Buradaki mezar gibi bende iki adet var aklımın ucundan dahi geçmedi açmak içine de bakamadım doğrusu birşeyler görsem denerdim en azından kısmet diyelim ALLAH herşeyin hayırlısını versin hayırlı olacaksa versin

ersan

Vip Üye

ummadığınız taş baş yarar.....................
yok burada olmaz dediğiniz yerde sizi ve yedi sülalenizi ihya edecek miktarda bir variyet çıkar.....

,,,,ummadığınız taş baş yarar.,,,,,,,
ustam bunlar cok doru suzler .nedense baya bir sene evel hic umut etmedim bir fukara kaya mezari deye bir yer actim aza alacak bir islem yoktu taslarda.
cubuklarlan uste bir kac yere cekim aldim baya bir kazmaya baslasm tek bir sike cikti 50 sm baya bir kazarim basladi topraklan karisik sikeler cikmaya tam 1,80 sm kadar 23 tane sike cikti hic umnut etmedim bir kaya mezarinda.

köprü

Kullanıcı

bu taş yığmalardan başarıyla çıkabilene helal olsun

Üst Alt