Ustam benim resimlerimde ne gibi düzensizlik gördün söylermisin biz de bilelim103482' Alıntı:
maalesef son günlerde paylaşılan söylemiştin düzensiz. biraz emek vermek gerekirki teşhis yerini bulsun. ikinci doktora ihtiyaç kalmasın.
üstteki kayaları koyma,önde görülenlerde,yerleştirme ve traşlanarak bakış açısı verilmiş. ana gövde ve yan kısımdaki işçiliklerle birleştirildiğinde,buranın gayet ağır bir konumda olduğunu söyleyebiliriz.,ben bir kaç odalı mahzen diyeyim sen mağara de. adını ne koyarsak koyalım,kesin olan düşündüğün tarzda olduğudur.
biz kuaföre giderken bile saçımızı yıkayarak gitmeyi öğrendik. arap saçı gibi yer sunmuşsun,bizde sizler için , yorumların tam isabetli olması için biraz daha itinalı davranmanızı istemişiz. ilgilenmemek mi gerekiyordu. bunda kırılganlık gösterecek ne vardı kardeşim de,yorumlarıma cevap değilde bu sözümü gündeme getirmişsin.Ustam benim resimlerimde ne gibi düzensizlik gördün söylermisin biz de bilelim
Kusura bakma ikizceli tamam özürdiliyorum senden aramızda dargınlık olmasını istemem. Doğru haklısın fotoğrafları çekerken biraz acele ettim kusura bakma. Burada birbirimize yardım etmek için uğraşıyoruz.biz kuaföre giderken bile saçımızı yıkayarak gitmeyi öğrendik. arap saçı gibi yer sunmuşsun,bizde sizler için , yorumların tam isabetli olması için biraz daha itinalı davranmanızı istemişiz. ilgilenmemek mi gerekiyordu. bunda kırılganlık gösterecek ne vardı kardeşim de,yorumlarıma cevap değilde bu sözümü gündeme getirmişsin.