tasa yukari tirmanan bir kaplumba ve 30 mt karsisinda kapali bir kaya mezari.

ersan

Vip Üye
ustalarim bu kaplumbayi buldumu cubuklarlan kendim bilem inanamadim.

bu yerde kaplumbanin 30 mt ununde bulundu mezari.

Kervan07

Vip Üye
Cevap: tasa yukari tirmanan bir kaplumba ve 30 mt karsisinda kapali bir kaya mezari.

ersan ustam kablumbağanin olduğu kayada birde üçgen oyma var ve sivri ucu aşağıya bakıyor..o oymanın birebir aynısından bende de var..acaba nasıl bi yer?
güzel görseller için çok teşekkürler ustam..

osi

Kullanıcı
Cevap: tasa yukari tirmanan bir kaplumba ve 30 mt karsisinda kapali bir kaya mezari.

Slm usta emegıne saglık guzel paylaşım emeğe saygı

cantar

Kullanıcı

ersan kızma ama o kaplumbağa değil dikkatli bakarsan kuş figürü işlenmiş kafası arkaya doğru bakar şekilde yapılmış son kez geride kalan hayata bakar gibi...derken ben kendimin yanlış gördüğümü anladım bir bütün olarak bakarsan kuşa ama sadece kafa kısmına bakınca kaplumbağa....artık şu fotograflarla değilde işi eyleme dök tamam senin paraya ihtiyacın yok çıkar bize gönder .......:))

Kervan07

Vip Üye

cantar ustam bir defineci vardir, tonlarca altın bulsa doymaz! bir defineci vardır ihtiyacı kadar bulsa şükreder..bence ersan ustam ihtiyaci kadarini almışdır..

ben şahsen ihtiyacım olmayan defieneyi gün yüzüne çıkarmam! durduk yere başıma iş almam,hazır düzenimi bozmam,tüm zamanımı ve düşüncelerimi ona yoramam! varsın dursun olduğu yerde! gün gelir o toprak altında yatan hazineler, allahın rahmet ettiği bir kuluna nasib olur..asıl ihtiyacı olan bulur..
benim düşüncelerim bu yönde. hiç birimiz bu dünyaya kazık çakmaya gelmedik yani hiç birimiz ölümsüz değiliz..bir ormancı sahib olduğu urganın hesabını kabirde veremezken, biz milyonların hesabını nasıl vereceğiz?

ersan

Vip Üye

ersan ustam kablumbağanin olduğu kayada birde üçgen oyma var ve sivri ucu aşağıya bakıyor..o oymanın birebir aynısından bende de var..acaba nasıl bi yer?
güzel görseller için çok teşekkürler ustam..

kervan ustam ordaki ucgen oymayi bende gurdum ve bu kaplumbayin ustune cubuklan yoklama yaptim sade doal bosluk verdi buraya gelen ninsanlar bu kaplumbayin altini kazsinlar deye
hakiki mezari ve mujdesi tam cubuklarin ve bir mezar odasinin cubuklarin nokta aldi yer o 2 ci resimdeki yer.

ersan

Vip Üye

ersan kızma ama o kaplumbağa değil dikkatli bakarsan kuş figürü işlenmiş kafası arkaya doğru bakar şekilde yapılmış son kez geride kalan hayata bakar gibi...derken ben kendimin yanlış gördüğümü anladım bir bütün olarak bakarsan kuşa ama sadece kafa kısmına bakınca kaplumbağa....artık şu fotograflarla değilde işi eyleme dök tamam senin paraya ihtiyacın yok çıkar bize gönder .......:))

kizmak ne kelime ustam ben vala senin bu keskin guruslerine ve yorumlarina ustam bayiliyorum .

Üst Alt