Taşın Üzerindeki Işaret Ve Yazı Yardım Ustalar. | Define işaretleri ve anlamları

Taşın Üzerindeki Işaret Ve Yazı Yardım Ustalar.

bozkurt3838

Kullanıcı

Ne dir Bu taş ustalar.

wolf_52

Kullanıcı
öncelikle hoş geldinzz sanrım bu işret giriş gibi bri yerin duvarında mağra gibi ve azı açık sanrım... çok net beli olmuyor lakin bir fikrğim varr net konuşmakdan kaçnıyorum çünki fotrafınız net değil beli belrisiz izler ki gizli işretide vardır bu kayada.. yada yaknında keşge suyla ıslatıp kurmaya yakın fotraflasaydınzz net olrdu yorumlar da... koridorları vermiş içerisinin korokisi diyebilrizz.. mağralar yeniden doğşu temsil eder doğa ananın rahmi olrak inanılmışdır hirstiyanlıkda... eşkiyalarda kendi amaçları için kulanmışdırr.... dedğim gibi net bir şey söylemek zorr.. dediğim gibi fotraflarsanız netleşirr...

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
arkadaşım birinde sadece odanın içini,bundada işçilik olan örülmüş yeri dar bir şekilde vermişsin.
biri yapıt,bu ise bir yapıtın olduğunun izleri. bu görünümlere istediğiniz aydınlatıcı yorum alamazsınız. bulgular görünmeden ,ne amaç taşıdığı ve nasıl bir tarz da olması gerektiği nasıl yazılabilir.

fatih7979

Kullanıcı
burası acılmış ısaretın ne oldugunun onemı kalmamış

ikizceli

Kullanıcı
burası acılmış ısaretın ne oldugunun onemı kalmamış
fatih7979 kardeşim,
bu günkü yazdığım üç yorumun altına yorum yazmışsın,gayet normal bir durum.
herkes fikirlerini paylaşmakta özgür. dikkatimi çeken, başka örneğide varda , nedense doğal ,veya mesela buradaki gibi,ben bulgular bilinmeliki taşıdığı amaç anlaşılsın sözüme sanki nazire yapar gibi,zaten açılmış,bulgular görünse ne olur demeye getirmişsin. ayni arkadaşın diğer konusuna ben yazmadım neden ona yorum yazmadında ,özellikle benim yorumlarımın altına ,oyun yapar gibi ,yorumlar yazman,VE
bu üç konuyada ,toplam 4 dakika içinde cevap yazman hayretime gitti.
ben bir konuya 4 dakikada bakamıyorum bile. hele anlamaya çalışmamı sen tahmin et.
bu hız bu acelecilik ,bir amaç taşımıyorsa.....
insanları yanıltması kaçınılmazdır.
tıpkı burada olduğu gibi. insanın, açılmaya çalışılan yeri açılmış gibi algılamasına neden olur.
selametle...

fatih7979

Kullanıcı
ustam yanlıs anlasılma olmuş ozur dılerım ama sızınle alakası yok ben kendı ısyerımdeyım aksama kadar oturuyorum arada sırada kalkarım bu yuzden vaktım cok fakat resımdekı yer acılmıs gorunuyor fakat fotolar eksık calısılan yerı daha net cekerlerse daha net konusurum ve ben sadece gordugumu soledım bıraz eksık olmus yazdıgım soyle tamamlayım ordakı yapılan calısma egerkı gorunen yerı onlar acmamıssa daha onceden acılmıs ve zamanla uzerı kapanmış yaptıgım yorumlarda net konusmayı seven bırısıyım ınsanları bos yere umutlandırmayı pek sevmem ısaret netse ve yerı fotolarda gorursem gosterırım sızın yorumlarınıza denk gelmesı tamemen tesadüf kayada gorunen bır haç işaretını andırıyor fakat resım net olmadıgı ıcın bısey soylemek ıstemedım ama gosterdıgım yerde ıscılık var tekrar ozur dılerım yanlıs anlasılmaya sebep oldugum ıcın selametle

ikizceli

Kullanıcı
anlayışına ve açıklamana memnuniyetimi belirtir,teşekkür ederim hakan kardeşim.
hayırlı akşamlar hayırlı işler temenni ederim. sağlıcakla.

fatih7979

Kullanıcı
fatih7979 kardeşim,
bu günkü yazdığım üç yorumun altına yorum yazmışsın,gayet normal bir durum.
herkes fikirlerini paylaşmakta özgür. dikkatimi çeken, başka örneğide varda , nedense doğal ,veya mesela buradaki gibi,ben bulgular bilinmeliki taşıdığı amaç anlaşılsın sözüme sanki nazire yapar gibi,zaten açılmış,bulgular görünse ne olur demeye getirmişsin. ayni arkadaşın diğer konusuna ben yazmadım neden ona yorum yazmadında ,özellikle benim yorumlarımın altına ,oyun yapar gibi ,yorumlar yazman,VE
bu üç konuyada ,toplam 4 dakika içinde cevap yazman hayretime gitti.
ben bir konuya 4 dakikada bakamıyorum bile. hele anlamaya çalışmamı sen tahmin et.
bu hız bu acelecilik ,bir amaç taşımıyorsa.....
insanları yanıltması kaçınılmazdır.
tıpkı burada olduğu gibi. insanın, açılmaya çalışılan yeri açılmış gibi algılamasına neden olur.
selametle...

anlayışına ve açıklamana memnuniyetimi belirtir,teşekkür ederim hakan kardeşim.
hayırlı akşamlar hayırlı işler temenni ederim. sağlıcakla.
eyvallah ustam yalnız adım fatih hakan dıye bırıyle falanmı yazısıyodunuz

Üst Alt