Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu tavuklu civcivi bir çok sitede gördüm ve biri çok ısrar etti yer benim ben bılıyorum yerı dedi ama bende lafım meclisten dışarı git cevre resmi ekle video çek getir dedim o günden sonra ses çıkmadı...lafım sana değil toprağım yanlış anlama..
Aynen öyle Aga Kardes Bizim Buraya Bile Geldi Bu Tavuk Civciv isareti Elden Ele Siteden Siteye Dolasıyor Anlıyacagınız Sanırım Bir Sazan Arıyorlar Türkiye'nin Her Bölgesine Yayılmıs Mübarek Belirgin Bir isaret Bulmak Cok Zor Ya Kırılmıstır Yada Yagmalanmıstır .. Zaten 2023 Yılında Hic Birsey Kalmaz Devlet Hepsini Teker Teker Cıkaracaktır ..
bu tavuk civciv konusunda konuyu acan arkadaşla özelden görüştüm cok önceleri işaret van gevaştaymış ve yol yapımı sırasında yerinden oynamız davet ettiler fakat nasip olmadı
şimdi ERZURUMLU ARKADAŞ ankarada bişzim içimizden biri iyi görüşürüz bu resmide ona arkadaşı göndermiş işallah işaret vanda deyildirde bizede sonuçlandırmak düşer
ben bu tavuklu civcivi bir çok sitede gördüm ve biri çok ısrar etti yer benim ben bılıyorum yerı dedi ama bende lafım meclisten dışarı git cevre resmi ekle video çek getir dedim o günden sonra ses çıkmadı...lafım sana değil toprağım yanlış anlama..