Tema Güncellemesi hk | Define işaretleri ve anlamları

Tema Güncellemesi hk

yeni temayı beğendiniz mi ?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

• Eskisi güzeldi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Selamunaleykum,

forum temasında değişikliğe gittik :) @Roni en çok senin hoşuna gidecektir. :) (sen zaten kullanıyorsun)

güncel temada gördüğünüz eksiklikleri bu konuda altında belirtmenizi rica ederiz.

güle güle kullanalım. :)

kocyigit01

Usta
Super Moderatör
Aleykumselam,

arka fonu siyah, yazıları beyaz yapabileceğimiz bi fon var mı? ben genelde öyle kullanmayı seviyorum. bu şekilde çok parlıyor ekranlarım :)

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Selamunaleykum,

forum temasında değişikliğe gittik :) @Roni en çok senin hoşuna gidecektir. :) (sen zaten kullanıyorsun)

güncel temada gördüğünüz eksiklikleri bu konuda altında belirtmenizi rica ederiz.

güle güle kullanalım. :)
Abi emeğine sağlık ben şahsen memnunum göz yormuyor ve hızlı menüsü kısayollar daha kullanışlı.

Maviden kim Rahatsız olmuş ki abi ? Valla öyle iyiydi, böyle ısınamadım 😄

Aleyküm selam Simsiyah oldu ekran. Bunu Yönetim mi yaptı ?
Mavi iyiydi ben sevmedim.
Siyah beyaz turuncu oldu renk körü oldu.
Bana bak renksiz arkadaş şerefime banlarım beni tahrik etme. Sırf ben kullanıyom diye inadına sevmemezlik yapma vururum seni 😂😂😂😂😂😂

Aleykumselam,

arka fonu siyah, yazıları beyaz yapabileceğimiz bi fon var mı? ben genelde öyle kullanmayı seviyorum. bu şekilde çok parlıyor ekranlarım :)
Bence yeni arayüz tam sana göre. Gözü yoran tüm renkler çıkarıldı. Bir mühlet sonra gözler rahatsız edici renklere tepki veriyor. Sen bana güven 😂

Üst Alt