Defineciliğin iyice suyunu çıkardınız haniSelamin aleykum ustalar, 50 cm gectim su doluyor attikca su cikiyor sebebi ne olabilir
Bence orda su var diye su çikiyor iki kürek salla önüne küçük bi havuz yap domates biberin ek duşünceden daha güzel hocamSelamin aleykum ustalar, 50 cm gectim su doluyor attikca su cikiyor sebebi ne olabilir
aleykumselam üstadım,
hayırlı olsun diyelim, birçok insan 20 metreden önce su bulamıyor.
detay vermediğin taktirde bilgi gelmesi gecikir. kimine göre suyun gelmesi güzel haber bile olabilir. eğer senin konu sondaj değilse detay ver.
bizlerede kızma, define sitesinde başka neden bahsediyor olabilirim diye.
Evin bahcesine su borusu dosemek icin kazdim sonra su cikmaya basladi kaynagini ogrenmeye calistim ogrenemedim deniz suyu degil, kazdikca birsuru kup parcalari cikiyor ciktikca kazdim bende . Hala cikiyor suyu atiyorum attikca daha cok cikiyoraleykumselam üstadım,
hayırlı olsun diyelim, birçok insan 20 metreden önce su bulamıyor.
detay vermediğin taktirde bilgi gelmesi gecikir. kimine göre suyun gelmesi güzel haber bile olabilir. eğer senin konu sondaj değilse detay ver.
bizlerede kızma, define sitesinde başka neden bahsediyor olabilirim diye.
Evin bahcesine su borusu dosemek icin kazdim sonra su cikmaya basladi kaynagini ogrenmeye calistim ogrenemedim deniz suyu degil, kazdikca birsuru kup parcalari cikiyor ciktikca kazdim bende . Hala cikiyor suyu atiyorum attikca daha cok cikiyor
Anlamadimki yandaki duvardan siziyor sandim ama bi anda doluyor ici, hala su ve kirik kup parcalari cikmaya devam etti bugundeToplama su mu?
(Çukura 4 cepheden sızarak mi gelmekte?)
Tek kanaldan mi geliyor bu su?
Devam etmeyin.Anlamadimki yandaki duvardan siziyor sandim ama bi anda doluyor ici, hala su ve kirik kup parcalari cikmaya devam etti bugunde