Tümülüsün eteginde mezar veya odalar tespit ettik kendi arazimiz. sizce abilerim ustalarım degerli mezar varmıdır iclerinde
Ekli dosyayı görüntüle 18223
Tümülüs yapmanın ne kadar zor olduğunu anlamak için tümülüs yapılışında bulunmaya gerek yoktur herhalde. dışarıdan bakıncada vaay be adamların yaptığı yapıya bak dedirtecek cinste bu yapılar elbette değerli objeleri saklıyor olabilir.
Ustam birden fazla mezar görünüyor.Tümülüsün eteginde mezar veya odalar tespit ettik kendi arazimiz. sizce abilerim ustalarım degerli mezar varmıdır iclerinde
Ekli dosyayı görüntüle 18223
@nik ustama aynen katiliyor ve ekliyorum tumuslus te calisan köle lerin mezar i vede kafalari da olmaz o mezardakilerin bekcilerinustam bu alınan goruntu tumulus tepenin eteginde duzluk alanda tam tepenin bittigi yerde. derinlikleri 5 metre ile 8 metre degisiyor, oda mezar fn olabilir mi
tesekkurller abilerim@nik ustama aynen katiliyor ve ekliyorum tumuslus te calisan köle lerin mezar i vede kafalari da olmaz o mezardakilerin bekcilerin
kafaları olmaz derken ustam anlamadımtesekkurller abilerim
Kelleleri kesilmistir oyle defin yapmislardir kafalari tumulus icindedirkafaları olmaz derken ustam anlamadım