Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustam kafamı karıştıran yagmurdan kardan kıştan çökmeye uğramışmıdır diye düşünüyorum açılmış olsa geri kapatmaya ugraşırlarmı eşkiyaların işi belli olmaz gerçi
boşluk ve maden tespiti yapmadınız mı? önce bunları yapmanızda fayda var. daha önce de birileri şüphelenip açmış ve bulamamış ta olabilir. çökme işi ilk bir yılda olur ve tam yerine oturur. çöken yer de zamanla yağmur suları tarafından ya doldurulur ya da aşındırılır diye düşünüyorum.
bilgisayardaki arıza nedeniyle resim üzerinde çizim yapamıyorum.
tek resim olmasına rağmen bütün bulgular ve yapıt görünen yeri veriyor.
tam sol köşeye dikkatli bakılırsa ,iki kayanın eteği çalışma yapıldığını gösteriyor. bu çalışma sınırlımı kalmıştır veya yapıta girilmişmidir,bu görüntüden anlaşılamaz.
degerli ustalarım burada yer altında birşeyler oldugu kanatinde kesinim, mahzen veya mezar dışardan baktıgım zaman birileri tarafından açılmamış gibi duruyor buranın konumu alt tarafı vadi yani yagmur suyu direk aşagıya akar ,kayanın köküne baktıgımda ise kat kat düşüş yaşamış ve bu bariz belli oluyor ama bi denemekte fayda var