Daha neler var balığı yakalamışsın tebrik..tam olarak araştırmam bitsin allahın izniyle Görsellik bakımından siteye bir faydası olur...alttan ikinci resim balık birde yatan bir hayvana benzeyen yer var çok değerli bir yer burası
....hemşerim burası benim gizli stres atma bolgem desem yeridir. Burası en değerlisi olduğu için çektim inş hafta içi detayları paylaşacam..çapakmıdır sazanmı .ne öyle o kardeşim. kuyruk tarafında sumu deremi var ,yoksa sudan çıkarılıp buralaramı taşınmış. çok hoş çok.
pek gezmem ama bölgede böyle bir yeri ilk kez hayretler içinde görüyorum.
ilk resimdeki başı devasa kayanın arasına pisagorlamı yerleştirdin. yönünüde vermişsiniz.teşekküt ederim ama ben istemem. çok ama çok ağır yapıt. göz ve benzeri küçük noktaların yerleri bana yeter.
ünyenin ağaları isterse bir resmi kazı alır,bizde acizane tespitini yapmaya çalışırız.
wolf ustam burası sahile yakınmı* sağlıcakla sevgiyle.
buraya ben gidemedim kuzen gitdii bu hafta bende gidecemm balık güğzell... mihrabı tuzaklı kaynın dibii lakin kasdanda şüpe ediyoruzz... 3 cü resmee dikatli bakın... hemşomm sen benden devetiye beklemee artık kafana göre çık gell nersini sitersenn buyurr ızgara yapmayaa...beklerizz...çapakmıdır sazanmı .ne öyle o kardeşim. kuyruk tarafında sumu deremi var ,yoksa sudan çıkarılıp buralaramı taşınmış. çok hoş çok.
pek gezmem ama bölgede böyle bir yeri ilk kez hayretler içinde görüyorum.
ilk resimdeki başı devasa kayanın arasına pisagorlamı yerleştirdin. yönünüde vermişsiniz.teşekküt ederim ama ben istemem. çok ama çok ağır yapıt. göz ve benzeri küçük noktaların yerleri bana yeter.
ünyenin ağaları isterse bir resmi kazı alır,bizde acizane tespitini yapmaya çalışırız.
wolf ustam burası sahile yakınmı* sağlıcakla sevgiyle.