Ustalar Kabartma At | Define işaretleri ve anlamları

Ustalar Kabartma At

Esmer

Kullanıcı
Kabartma at resmi var sol ayağı önde anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba

wolf_52

Kullanıcı
mekana hoş geldinz,resim olsaydı geniş açı vs, dah çok zengin yorum albilrdinz,hangi döneme ayit olduğu netleşirdi,vs öne doğru atdığı ayak yönünde farklıkılları iyi etüt etmenizi öneririm,yüksek ihtimal asker gömüsüdür...

Esmer

Kullanıcı
Hoş bulduk saolun resim var tabi ama etrafın çekimi yok aldıktan sonra atacam işaret çok güzel resimden sonra yardımcı olursanız sevinirim
mekana hoş geldinz,resim olsaydı geniş açı vs, dah çok zengin yorum albilrdinz,hangi döneme ayit olduğu netleşirdi,vs öne doğru atdığı ayak yönünde farklıkılları iyi etüt etmenizi öneririm,yüksek ihtimal asker gömüsüdür...
uk

FENERLi

Vip Üye
Bence derenin üstünde kare mermer taşı araştır!değirmenin üstünde olması lazım!

ersan

Vip Üye
atin bakti ynde dere yata olmali ve at guney batiya mi bakiyor ve karsisinda az bir tepelik olmali bu tepelikte burda kesilmis be trasli blok taslar var mi eyer varsa burda deyerli bir askeriye mahzen odan var urasmaya deyer bir yer.

Esmer

Kullanıcı
atin bakti ynde dere yata olmali ve at guney batiya mi bakiyor ve karsisinda az bir tepelik olmali bu tepelikte burda kesilmis be trasli blok taslar var mi eyer varsa burda deyerli bir askeriye mahzen odan var urasmaya deyer bir yer.
SiZin dediğiniz herşey var güneybatıya bakıyor dere yatağı var da traşlı taşları anlayamadım

Esmer

Kullanıcı
buraya yaz ustam burdaki ustalarimiz ve arkadaslar yardimci olmaya calisacaz sana
Anladım yazarım tabi ki sağolsunlar cevap yazıyorlar foto gönderecem traşlı taşlar ?
Bu fotoğrafın virüslü olduğundan linkini kaldırdım
Lütfen PC ni virüs tarama ile kontrol et
Forum kullanma klavuzu ve
Resim yükleme nasıl yapılır? linki
aliveli44
http://www.definemekani.com/forum/konular/forum-kullanımı-klavuzu.13787/
http://www.definemekani.com/forum/konular/konuya-resim-ekleme-videolu-anlatım.13710/

Üst Alt