Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalar zirve bir bölgede kaya üzerinde resimdeki işaretlere rastladım bölgede 3 tane kayalık var. acaba bölge araştırmaya değermi acaba.görünen yer taşın asıl yeri değil.tarafımızca yeri değiştirilmiştir.taşın asıl yeri bilinmektedir.
Ustalar daha iyisini bilir ama sevgili kardeşim benim de buna benzer biraz daha kapsamlı işratim vardı kliseyi veriyordu buldum yerini yeller esiyor taşda başka yerden getirilmişdi köye. kanımca bu taşda başka yerden getirilmiş işaretler güzel getirildiği yeri bulursan muhtemelen deforme olmuşdur ama genede bakmakda fayda var.
Enson resimin mezar taşı olsa gerek boşluk tesbiti yaparak merakını giderebilirsin gizlek usta son söz herzaman olduğu gibi Saygıya Değer Ustalarımındır,Gerekli açıklamayı yapacaklardır,Sağlıcakla
Haç işaretlerine dikkat ettiyseniz Haçların Balık figürüne benzdeğini göreceksiniz..bence dikkate almaya değer olabilir..Bu sen resimde kabartma V işareti var gibi..