Ustalarım benden bıktınız biliyorum fakat son kez bir göz atarsanız sevinirim bu ana Kaya'nın ortasındaki çizgiden üste bakın bir sey görebilecekmisiniz saygılar
ercan kardeşim bir zamanlar bende senin gibi görmek istediklerimi görüyordum tecrüben arttıkça neyin ne olduğunu öğrenirsin ustaları fazla yorma saygılarKaya'yı iki katlı bir bina gibi Düşünelim ortadaki örmeyide kapısı gibi sol giriş katta siyahlaşmış olan yerden içerden su geliyor ve çürüyen yer siyahlasan yerde bir hayvan figürü var hemen üstünde yani çürüyen yeri giriş kat sayalım hemen üstü 1 n ci katta ortadaki örmenin sol üstünde bir hayvan figürü daha var örmenin sag tarafında kus Kartal gibi bir figür var ve hemen üstünde keçi Karaca gibi bir sey var bu güne kadar defalarca paylaştım ama gören olmadı bir dahaki ay gidip ıslatıp tek tek fotolucam saygılar
Ertuğ ustam ben gördüklerimi anlattım fotoda degil çıplak gözle bir dahaki ay sonuna burada Olacağım inşallah bu konuyu tekrar acıcam senden burda olup konuyu takip etmeni arz ediyorum bakmakla görmenin Arasındaki Farkları çözdüğüne sevindim senin adına ama ben baktığımı degil gördüğümü elledigim dokunduğum hatları anlatıyorumercan kardeşim bir zamanlar bende senin gibi görmek istediklerimi görüyordum tecrüben arttıkça neyin ne olduğunu öğrenirsin ustaları fazla yorma saygılar
ikizceli ustam burası sana yakın bana 1000 km malum hava muhalefetide var bir dahaki ay sonu Allahtan birsey olmaz ise tek tek çekicem anladım ki böyle olmuyor sagol ustam ağzına saglıksevgili ercan, ustalar bıkmaz ama,göremediğini nasıl yorumlasın. anlattığın figürleri neden yakın çekip paylaşmıyorsun. bu görüntüyle samanlıkta iğne aratıyorsun. onuda bulabilsek amenna diyeceğiz. boynum tutuldu aramaktan.
görüntüden işçilikli olabileceğini düşündüğüm kısmı cizdim. buranın üstünde sanırım oyma vardı değilmi. sana mahzen olacak ama gövdeden değil ve zordur diye yorumladığımı hatırlıyor gibiyim. yanlış yer isede özür dilerim. doğru hatırlamışsam,cizdiğim yer noktaya işaret eden bulgu. sanırım dere yatağının sağ kısmında oymalarda vardı,bir şeyler anlatmaya çalışmıştık. sen o konuda bir değerlendirme imkanı bulamadınmı.
giriş burası gibi gözküyor kiltli taş mevcut ve muhürlü mezar var içerde...şansını dene bakalım ras gelee....