Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Peki ustalarım ben bu boşluk bulma işlerini hiç bilmiyorum ama gerçekten öğrenmek ve uygulamak istiyorum nasıl yapabilirim tam sonucu nasıl alabilirim.kaan kardeşim, kayalıklar,mezar odası ve mahzenler için kullanılmış bölge. iki tane örnek çizdiğim türdeki ve benzeri her kayaların olduğu yer,bir kaç odaya hitap eden tarzda yapılmış.
bunların girişlerinden odalarına ve sayılarına göre tek tek itinalı bir şekilde boşluk tespitiyle belirlemek gerekir. bulgular hitit dönemine çok benziyor ve bunların çoğu bildiğimiz mana da değer taşımayabilir. onun için maden tespitini de boşuna bir tasarruf olmaması için öneririm.
dikkatimi çeken bu iki yeri incele,boşluk ara.
Evet siz yazdiktan sonra bende farkettim bende yan tarafındaki kayaları bir yamacın kenarına gelip bir tarafa dogru bakan aslan gibi dikkatimi çekmişti2. resim deveyi andırıyor yüklü bir deve sanki,
su ve boşluk bulma bölümünde bir çok ustamızın konuyla ilgili anlatımları mevcut. boşluk tespiti ile ilgili başka hiç bir yerde olmayan her türlü bilgiler mevcut.Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Peki ustalarım ben bu boşluk bulma işlerini hiç bilmiyorum ama gerçekten öğrenmek ve uygulamak istiyorum nasıl yapabilirim tam sonucu nasıl alabilirim.