Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım ustaKardeşim ben pek anlamam ama yerin güzel bir yere benziyor kimse girmemiş gibi ustalardan güzel yorumlar gelecektir yerinde olsam bi dedektörlekayalığı gezerdim ve videoda sunakların olduğu yerde bi tümp gibi kaya çıkıntısı var onun içini bir yokla rast gele
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kardeşim 3. resmde duran adamın arkasınn fotgrafı var mı geniş acılı
Gecen sene atmıştım şuan farklı bi video çektim onun için paylaştımkaya mezarları kendini belli ediyor zaten asıl yeri göremiyoruz yetersiz resimler daha geniş açılı resimler gerk, 2 bir hususda bu rası halla duryormu 4 senne evel gene burası farklı bir forumda işlenmişdi bu konu...
Ustam o buyuk kayaya çubuk tuttuk oyle sıradan bi çubukçu degil bu işin erbabı bı arkadasımız yalnız aklımın almadıgı tekşey var boşluk tesbit ediyor buyuk kayada ama uzunlugu buyuk kayanın uzunlugu kadar yanı on mt falan genişligi ise iki mt kdar ama girişini bulamadıkmezarlık bölgesi odalarında tutunuz normal mezarına kadar . kullanım amaçlı mahzenlerde çıkar.sadece büyük kaynın olduğu yer değil,meyilli alanlara kadar 4 bir taraf ta kabul edebilirsin.
bu görünümlerden bir nokta gösterilmesi beklenmekten ziyade ,
güven duyabileceğin tecrübeli biriyle tespit yaptırmanızı öneririm. her mezar m. odası veya mahzenlerde değerli olacak diye kural olmadığına göre ,acaba içlerinde değerli veren hangileridiri bilmek lazım. zaten bazı noktaların işçiliğide çok ağır çıkacaktır. hem değerli bulunduran hem işçiliği kolay olanı belirlemek gerekir.
konuyu fotoğraflı bölüme alıyorum. resimli konuları bu bölüme açarsınız.