Ustamlarım Neyi İfade Etmekte ?
sondurak Kullanıcı Katılım 26 Temmuz 2012 Mesajlar 948 Beğeni 879 Puanları 93 5 Temmuz 2013 #2 Cevap: Ustamlarım Neyi İfade Etmekte ? ,,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaTokatlı Hemşehrim ,,Konuyla Alakalı Sondurakta,, Olma İhtimali Yüksektir..çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana,,, Son düzenleme: 5 Temmuz 2013
Cevap: Ustamlarım Neyi İfade Etmekte ? ,,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaTokatlı Hemşehrim ,,Konuyla Alakalı Sondurakta,, Olma İhtimali Yüksektir..çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana,,,
T Tokatlı Kullanıcı Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 23 Beğeni 6 Puanları 3 5 Temmuz 2013 #3 Cevap: Ustamlarım Neyi İfade Etmekte ? Nasıl Ustam Anlamadım...
aliveli44 ONURSAL ÜYE Admin Super Moderatör Vip Üye Katılım 12 Haziran 2012 Mesajlar 11,018 Beğeni 20,956 Puanları 426 Konum Malatya 6 Temmuz 2013 #4 Cevap: Ustamlarım Neyi İfade Etmekte ? sondurak' Alıntı: ,,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaTokatlı Hemşehrim ,,Konuyla Alakalı Sondurakta,, Olma İhtimali Yüksektir..çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana,,, Genişletmek için tıkla ... Tokatlı' Alıntı: Nasıl Ustam Anlamadım... Genişletmek için tıkla ... Sondurak ustam Aradığın yeri bulmuşsun diyor
Cevap: Ustamlarım Neyi İfade Etmekte ? sondurak' Alıntı: ,,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaTokatlı Hemşehrim ,,Konuyla Alakalı Sondurakta,, Olma İhtimali Yüksektir..çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana,,, Genişletmek için tıkla ... Tokatlı' Alıntı: Nasıl Ustam Anlamadım... Genişletmek için tıkla ... Sondurak ustam Aradığın yeri bulmuşsun diyor