emeğine sağlık ustam ben ise bunu L olrak görmüşdüm...Çarıklı Ayak izi : Çarıklı ayak izi derin oymadır. Arka taraf daha da derin olabileceği gibi bazen uç kısmı ile de aynı derinlikte olabilmektedir. Çarıklı ayak izi arazide yine çarıklı ayak izinin şekli benzeri düz arazide hafif tümsek arazi de tek mezar vermektedir. şayet ayak izinin içinde herhangi bir yerinde nokta yoksa orta merkez de nokta varsa; nokta olan yer ölçülmeli bir köşe ya da orta merkez esas alınarak noktaya mesafe alınır ve yapılan hesaplamalar arazide tatbik edilir. şayet topuk kısmı daha derinse arazinin işaretten itiberen noktaya kadar katedilecek yolun biraz rampa olduğunu ve para noktasının işaret noktasından rakım itibari ile yüksekte olduğunu şifrelemektedir.
birde v nin bacaklarından biri uzun gibi duruyor eğer öyle ise diğerinden kaç santim fazla ise aynı uygulamayı uzun olan bacak istikametinde uygula kolay gelsin...
mahsenin yerini bulmuş sun o zamman...Evet resimleyecegim ins...bunun assagisinda toprak kaymasindan dolayi bir giris yeri aciga cikmis farkli tas ve tuglalarla kapatilmis....