ustam bnunlar benim eski fotolarim ve arkadaslar beni buraya getirdiler isaretlere ve giris icin anatmaya nerde nasil ne olcak ozaman tek bu resmi cektim .yukardan baya bir inceledim ozaman cubuklarlan baya buyuk bir mara veriyor .ersan usta, çok emek veriyor,her gün paylaşım yapıyorsun. siteye verdiğin katkıya çok teşekkür ederiz.
burda bir kaç detay görünmekte. işaretlerin verdiği girişi arkadaşlarımızın daha iyi anlaması için, ön zemini görecek bir iki foto daha olsa tadından yenmez,katkıda bir o kadar değerli olur. üyelerimizcede daha anlaşılır olur.
tabiki şimdi her taraf kar. havalar açtığında, inşaallah çok daha detaylı yerler paylaşırsın. emeğine sağlık.
Doğru görmüşsün fakat birçok yüz var sağına bakan tek göz,burun,çene,Bunlarda işaret olarak algılanırslm tecrübesizliğime verin ustalarımın bilgilendirmesi yanında bişi değil ama. bir şey dikkatimi çekti. işaretlediğim yerde bir yüz var.
Belkide ustalarım önemsemedi ama küçükte olsa dikkatten kaçmış olabilir diye paylaşmak istedim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ersan usta, çok emek veriyor,her gün paylaşım yapıyorsun. siteye verdiğin katkıya çok teşekkür ederiz.
burda bir kaç detay görünmekte. işaretlerin verdiği girişi arkadaşlarımızın daha iyi anlaması için, ön zemini görecek bir iki foto daha olsa tadından yenmez,katkıda bir o kadar değerli olur. üyelerimizcede daha anlaşılır olur.
tabiki şimdi her taraf kar. havalar açtığında, inşaallah çok daha detaylı yerler paylaşırsın. emeğine sağlık. güzelolmuş ustam tam yerleri çizmişsin