merhaba ustalarim burda bu kirmizi nokta icine aldim yerde kasa oldu cok net beli oluyor .
ustam dikatini cektiyse kasa ayni kulucka ustunde yatan tavuk isareti gibi yapilmis demeki bos deyil yine kismetim var cubuklardaV ler kasalar hep sana icikiyor ersan usta bizede bi kasa yolla ordan
ustam pirinc cubuk diyordunuz simdi gumus demissiniz Birde ustam sizin bilip bizim bilmedigimiz bir ipucu varmi minerali elerken ne yapsak acaba diyorum ki bentoliti hem elde hemde ayakta mi kullansak faydasi olurmu mesela coraptan once bentolit sursek galloş giyip ustune corap mi giysek ne dersiniz tepki degisirmiustam cubukta marefet deyil
marefet cubugu yuruden arkadaslarda olur bana soracak olursan.
bir dene eyer guzel cubukcu olmani istersen
temiz ,,ayardan,,gumusten cubuk yaptir eyer o cubuklan minerali eleyebilirsen demeki baya bir ustalasmisin cubuklarlan .
temiz gumusten cubuk yurutmek benim icin en zor cubuklardan biri dir ustam cook hasas duuyarli bilesin bir sey kacirmasinustam pirinc cubuk diyordunuz simdi gumus demissiniz Birde ustam sizin bilip bizim bilmedigimiz bir ipucu varmi minerali elerken ne yapsak acaba diyorum ki bentoliti hem elde hemde ayakta mi kullansak faydasi olurmu mesela coraptan once bentolit sursek galloş giyip ustune corap mi giysek ne dersiniz tepki degisirmi
usta senin dediğin temiz Gümüşten bulamıyoruz.sen ordan bize yardımcı olsan olmaz mı.temiz gumusten cubuk yurutmek benim icin en zor cubuklardan biri dir ustam cook hasas duuyarli bilesin bir sey kacirmasin
2 kilometreden nokta atisi yapabilirsin eyer guzel cubuk yurudebilirsen ama bilesinki copk da minerale ceker demir gurmez .
ben baya bir sene buyle temiz gumus cubuklan ugrastim .