arkadaşlar V işareti kısa olan kolu aşağıya bakan kol 7,5 cm uzun olan kolu 8,5 cm kısa kolunun hemen üstünde tek oyma mevcut yine çıkıp taşıma taş yada büyük kayalarda olur bu işaret demeyin duvarda olan bir işaret
mutlaka tespit etmişsindir. bu türlerde gizli anlayamadığımız,hesaplar çıksa, asl olan yerinde çözüm olsa da
bu görüntüye bir şey söyemek gerekirse,
üste ve sağa gideceğini sanmıyorum. dirsek kısmın önünde gizli bir ok ucu var gibi. dirsekle birlikte yön olarak kullanılmış olabilirmi düşünürdüm.
ikinci olarak, oymanın bakışını ve altta traşlanmış yerin noktayı vereceği düşüncesiyle hareket ederdim.
sen şimdi abinin oyma demesini kabul etmedin öylemi. kabartmamı yapılmış yoksa oymamı
muhtemelen üçgen şaşırtmaca, ama yine de bir kolu yön verebilir. zaten bu bir ermeni işareti, ermenilerde mezar işareti oyma olmaz. o oyma bir göz işaret.diğer oymalardaki yön izleri ile birlikte oklar istikametinde araştırma yapmak lazım. 1m ilerideki alenen görünen haç; bu kayanın işareti olamaz. şöyle bir 7-8 metre araştırmak lazım.
bu hacın gerisinde veya önunde cok yakında
estağfirullah ustam. sadece durumu bizzat yerinde gözlemledim.sen şimdi abinin oyma demesini kabul etmedin öylemi. kabartmamı yapılmış yoksa oymamı
hadi biz de göz diyelim senin dediğin gibi olsun.