tşk ustam bildiğim kadarıyla karşı tepeden bir şeyler alındı yada mezar çıkarıldı. yakınlarını tekrar inceleyim. bide dereyi incelemek lazım anladığım kadarıylaişe haçın doğusundan başlamak lazım bu haç merkez işaret parasını almak için biraz akıl yürütmek gerek haçın dört koluda önemli yakındaki bir kayada yuvarlak oyma vede ok küçük haç olmalı kaybolmadıysa karşı tepede 7 mezar hala duruyormu iki vadi arasındaki boğazda dikkate değer nevar burayı bulmak isteyen burayı nerden bulacak doğal işareti yada bir yatır varmı açık mağara büyük şelale meşhur su köprü sivri büyük kaya seni buraya bişinin getiemesi lazım rast gele işaret konulmaz iki dere çatalındaki büyük kayanın üzerindeki oymalr ne şekilde yolda eğilerek içilen suyu mutlak bul
çalkaya ustam konuyu açan arkadaşın affına sığınarak yazıyorum: eğilerek içilen bir su da ben buldum. dere kenarı, acı su, höyük konum vardı, onun içinde paylaştım, görüş bildirirseniz sevinirim.işe haçın doğusundan başlamak lazım bu haç merkez işaret parasını almak için biraz akıl yürütmek gerek haçın dört koluda önemli yakındaki bir kayada yuvarlak oyma vede ok küçük haç olmalı kaybolmadıysa karşı tepede 7 mezar hala duruyormu iki vadi arasındaki boğazda dikkate değer nevar burayı bulmak isteyen burayı nerden bulacak doğal işareti yada bir yatır varmı açık mağara büyük şelale meşhur su köprü sivri büyük kaya seni buraya bişinin getiemesi lazım rast gele işaret konulmaz iki dere çatalındaki büyük kayanın üzerindeki oymalr ne şekilde yolda eğilerek içilen suyu mutlak bul
Çalkaya ustam konunun linkini veriyorum, görüp değerlendirmenizi isteyeceğim:dizini dayayıp içilir dizini dayadığın taşın altını yoklayı ver