Wlat Tepeş Drakula , Walt (cellat), Wolçan, Woyvoda | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Wlat Tepeş Drakula , Walt (cellat), Wolçan, Woyvoda

balkaya34

Vip Üye
buyuk w nin sol çaprazında açılmış mezar kuçuk w nin karşısında yuvarlak oyma ve kare oyma var ustam balkaya ustama katkı olsun diye yayınladım çözüm balkayanın bilgisyle örtüşüyor
Teşekkürler @tuarec ,
Isderseniz bu konuyu Nalbant alanı konusunu okuyup degerlendir , Konu hakkinda orda cok Degerli bilgiler var, Karşilasdir eksigi varsa tekrar git resimle ,Yani devam etmenizde fayda var, Arazi adi nedir, Etrafda ne var bunlar çok onemli ,

Danceforlife

Kullanıcı
Peki kale (kudret) dedigimiz yerde gemilerin halat baglama yerleri oldugunu soylesem ve bu kalenin suan denize 300km uzaklikta.
Bu da demek oluyor ki eskiden bu topraklar sular altindaydi.
Bunu da yeni ogrendigimde gemi isaretini ozaman anladim.
Bu arada ben hic belge uzerine calismadim sadece bolgemde olan bitenler bunlar oldugu icin forumlarda yazilip cizilen soylenen namli yerlerine oturuyor diye sadece belirtiyorum ustam.
Ben bir yerde biliyorum bölgede en yüksek yer burası burda tepede bir kale var bu kadar zirvede kalenin tepesinde çok derin bir kuyu var şuan kutu kapalı içine taş doldurmuşlar aşağıda bir tane daha kale var kaleden aşağıya inerken 3 tane gemi bağlama direği var büyük bir taş yapma taş üzerinde koltuk var gemi bağlama yerinden aşağıya inerken Kazan göl var vs vs ...

Üst Alt