@Dağlı_16 ustammerhaba ustalarım bu işaretin anlamı nedir kuçuk bir kayada bu işaret Ekli dosyayı görüntüle 1697
Kusura bakmayın ustam yeni üye oldum yanlış yere konu acmisim@Dağlı_16 ustam
Başka üyenin konusu içinde
Konu açmayınız
Ustalarımız cevap vermeyecektir
Arkadaşın konusunun bölünmemesi için
Size zahmet
Fotoğraflı Define İşaretleri Bölümünde
Konunuz ile alakalı başlık seçerek
Konunuzu oluşturun
Ayrıca
Bol fotoğraf ve açıklama yaparsanız
Ustalarımız daha faydalı bilgi vereceklerdir
Ustam yalış hatırlamıyorsam 3 4 sene önce değerli @ASİAVCII ustam konu açıp çözüme götüren yolu çizmişti. Vaktin varsa site içinde bi araştırma yapmanı öneririm. Saygılarmerhaba ustalarım bu işaretin anlamı nedir kuçuk bir kayada bu işaret Ekli dosyayı görüntüle 1697
Hatta senin için ben buldum. @ASİAVCII ustamdan alıntı yaparsktan:Ustam yalış hatırlamıyorsam 3 4 sene önce değerli @ASİAVCII ustam konu açıp çözüme götüren yolu çizmişti. Vaktin varsa site içinde bi araştırma yapmanı öneririm. Saygılar
Roma rakamlarının bir elin parmaklarından esinlenerek ortaya konduğunu belirtir. Romalılar, bugün kullandığımız l, 2, 3, 4 rakamları yerine I, II, III, IIII sembollerini ve 5'i belirtmek için de, V şeklinde bir el işaretini sembol olarak kullandılar. 10'u belirtmek için de V sembolünü, değişik biçimde iki kez kullanarak X sembolünü elde ettiler.Bir bak 10 adımda ne bulacan.Tek resim değilde farklı açılarında resmi olsaydı yönünüde söyleyebilirdikmerhaba ustalarım bu işaretin anlamı nedir kuçuk bir kayada bu işaret Ekli dosyayı görüntüle 1697