dortkose kaya,ustunde degirmen tasi gibi traslanmis.kayayi cevirmisler altindan birseyi cikmamis.ne magara,ne comlek.nerede yanlis yapmislar,baskalari dusmesin bu tuzaga.son 2 resim tasin arkasi.
ustam hadi bakalım biraz terleyecen ama çok faydalı olur bence.sevgi ve saygılarımla.herkezde bişeyler var.işte böyle sırası gelen açıklayacak.inşallah.Burgaz usta maddelerin açıklamalarını yaparsan daha iyi faydalı olacağını sanıyorum.
KRANAR USTACIM biz bulgaristanda osmanlidan kalmali dili konusuyoruz.Bu "istinat duvarini" google bile tercuman edemiyor,ben nasil anlayim ne dedigini.Halk dilince bir anlatsan,simdiden tesekurler.işaret kayasını kırmışlar ustam.her taşın altında bir bit yeniği olmuyor maalesef. benim anlamadığım; istinat duvarını bile bulmuşlar da malı nasıl bulamamışlar.
bu arada birinci resimdeki kayanın üstündeki çizim değirmen taşına hiç benzemiyor.
bende vbulgar göçmeniyim.en çokta kırcaaliyi,KARNABAT I MERAK EDİYORUM.inşallah görmek nasip olur.tesekur ederim ustam,senin soyledigini nasilsa anladim.sen Bulgaristanda kac sene yasadin.KEMAL ATATURK te BULGARISTANDA 5 sene yasamis.Kim bilir kac kadin uregi yakmis.