Yardım edin lütfen | Define işaretleri ve anlamları

Yardım edin lütfen

hobbit

Kullanıcı
Üstadlar yüklü olduğuna adım kadar emin olduğum yer var ama alan tarama lazım Bu çubuk falan işe yarıyormu doğruluğu varmıdır bide xxxxxxxxxxxxxxxx nasıl bi cihaz tavsiye edermisiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Üstadlar yüklü olduğuna adım kadar emin olduğum yer var ama alan tarama lazım Bu çubuk falan işe yarıyormu doğruluğu varmıdır bide xxxxxxxxxxxxxxxx nasıl bi cihaz tavsiye edermisiniz
Neredeyse her cihazdan memnun olanda vardır şikayet edende. Dedektör en son teyit amaçlıdır, alıp ta bir şey bulacağım beklentisine girmeyin. Yerden çok eminseniz bir yerden kiralayarak kontrol edebilirsiniz. Binlerce dedektör satış ilanı var, hevesle alıp bir şey bulamayıp satmaya çalışıyorlar. Dedektörden ziyade yukarıda söylenilenleri yapıp yerinizle ilgili bilgiler verin, dedektöre ihtiyaç duyulduğu zaman zaten ustalarımız size önerirler.

emremevlut12

Kullanıcı
Cihaz kalitesi önemli hocam çubuk pek güven diyemem güzel marka larıda var ama sendeki nedir ne deyildir bilemiyoruz tabi boşa emek harcama güzel deneyim ve cihaz ile tek atış yap temiz olsun kolay gelsin

Üst Alt