Üstadım çizimler güzel lakin foto gelince bizde fotolardaki nasibimizi ve bilgimizi alırız inşaallah hayırlısı olsun eline yüreğine sağlık
ustalarım teşk ederim. elbetde fotoraf ,ekleyceğim lakin şuan gitmek imkansız bir yer çok hakim bir yer ... konuyu soru cvp şeklinde işlye bilriz diye düşnyorumm... aklınza tklan bri şey varsa ben cvp larım aklımda kaldığı kadar... ikizcelii ustam corafyaya hakim bakalım o n ediyeckk..... burası bililnmeyen bir yerr ızsızzz....Hikayeniz güzel lakin resim olmadıgından net bir şey diyemeyiz.
yayla tarzı yerlerde her şey olabilir. mezarlar bilinir zaten.
resimleri görelim ondan sonra başlayalım hep beraber.
sayın abim yer kendi köyüm bakir bir alan... el deymemiş.. bu yatan admın ayakları yok sadece sağ kolu varr... başka bri nokdadan bakına bir şeye benzemiyorr...... ben ünye civarını bilirsin sanmışdım abim burası ünyeye 7 km.... sen gelde abii pick nik yapacak sağlam yer varr...sevgili kardeşim,emin ol bilmiyorum. o bölgeye hiç gitme şansım olmadı.
çizimlerin ve anlatımın,bölgenin önemini elbette çok iyi olarak vermiş. o karmaşık ortamda göremediğin gizemler de mutlaka vardır. ulaşımı kolay olsa ,nasip olursa gezilmeye değer görünüyor.
emeğine sağlık.
sayın abim ve hemşerim bir yolu varmışş orman yolu senii ordan götrücem.... yangın yolunu öğrendim.... şimdi daha basit.... bahrı bekliyorumm... sendi de beklyorumm abiii ızgara yapmaya buraya giderizz samsun çarşanbaya kadar seyrederizz artık bulut olmazsa şayett......sevgili kardeşim,emin ol bilmiyorum. o bölgeye hiç gitme şansım olmadı.
çizimlerin ve anlatımın,bölgenin önemini elbette çok iyi olarak vermiş. o karmaşık ortamda göremediğin gizemler de mutlaka vardır. ulaşımı kolay olsa ,nasip olursa gezilmeye değer görünüyor.
emeğine sağlık.