S.a. Sayın Ustam yorumunuz için çok teşekkür ederim Lakin ben O'arkadaşın hangi kayada olduğunu göremedim.ustam kaya mezarlik alanindasin .
burda arkadas ta mezarinu ustunde duruyor .
S.a. Sayın Ustam güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.tevfik amca bu sefer olmuş. gezdiğin yeri beğendim. boşluklara dikkat ! her boşluk aldığın işlenmişliğin olduğu alanı dikkat ile gezmen lazım.
S.a. Sayın Ustam yorumunuz için çok teşekkür ederim Lakin ben O'arkadaşın hangi kayada olduğunu göremedim.
Ah ustam Ahhhhhh.nerede sizi bu çubuklar
nereye bakır çubuk tutsam heryerde boşluk aldım.
aceba ben kullanmasını bilmiyorum nedir.
Saygılarımla.
S.a. Sayın Ersan Ustam Allah C.C. Sizden bir ömür boyu razı olsun.çiçek sanaustam isaretledim kayanin ustunde az bir ayak kabu beli oluyor ustam bu her yer sanduka mezarlina benziyor o uyklar kesik kanalarda hepsi aynen kapak gibi kulanilmis.
ustam al iki gumus cubuklan yokla burasini sade nankisinde deyerli var sadfe o merzarlari gurur bos mezarlari gurmez ustam.
usta bunların hemen altında paralel mezar olduğu görülmüştür.
Çok Teşekkür ederim sayın ustam ben bu Nif yaylasına gittim tabii fazla yer gezemedim İnşallah geldiimde sizinle beraber dolaşırız.Doğrudur yatay çizgi hep 1 kabul edilir .Tevfik baba Fethiyede böyle kuyu tipi yada kaya mezar örneği çok .Hatta adres verim. Nif yaylası.......Benim içinde gez o nekropolü