Yerlen bır koltuk tası | Define işaretleri ve anlamları

Yerlen bır koltuk tası

ersan

Vip Üye
oturdumu sag konulacak yer var,,bir baska yerde aynen bir tane ta var,,

bu yerde 2mt solu

bu yerde sag taraf 3-4 mt kadar uzak

ustalarim bu koltun oturdi yerin icini ,,eyer,,gibi yapmislar o karaylan noktaladim yerde sag aya banzeyen bir yer zamaninda deforme olmus

tam koltun arkasi

bu da ust cekimi .birde ustunde bir ,,v ,, var noktaladim yerde ikiside ayni yere nokta gusteriyor

ustalarim bu beyazlan noktaladim yer ayk izinin birde ,,v,, nin verdi nokta tam benim beyazlan cizdiyim gibi taslar bastankilar buyuk asay doru kucu tasla buradan cok net beli olmuyor

tam arkani dayandi yerde bilembir,, V,,var

bu yede bakti yunu o tepenin duzlunde kaya mezali var cok buyuk ama cok siklik uzaktan beli olmuyor icinde gezilmiyor oradaki isaretleri de cekecektim ama gezemiyorum ,,cok yiolanlar,,var

Son düzenleme:

ersan

Vip Üye
Cevap: Yerlen bır koltuk tası

ustalarim bu resmi koymaya untmusum bu yer yakin cekimi o beyazlan noktaladim yer cukmus ortadaki tas ,,durtkuse,,sanda benziyor sanki oyulmus sapi var gibi.

cantar

Kullanıcı

o oturduğun taştan karşına baktığında bu U biçimindeki ağaçı mı görüyorsun o ağacın olduğu yeri incele bence...

ersan

Vip Üye

cantar ustam o senin dedin ,,U,,biciminde dein yerde arkada bu taslar var bu yerde yute basliyopr kaya mezarlasri bu yere cubuk cektim cook yerlere nokta veriyorlar cubuklar nokta yapyi birkac yeri actik sade mezarlar cikiyor bu resimleri onustan pindirdim ustalar ,,bu yerden is cikar mi,,

Üst Alt