Canın sağ olsun ustam istediğin yorumu yazabilirsin herzman saygım vardir evet bazen öyle sinir bozabiliyorlar ama sen bildikten sonra gerisi önemli değil ustam Burda birçok taşlara güzellik katacak sekillendirmeler var bazılarına göre isaret bazılarına göre doğal herkes düşüncesini yazabilir ustam.YAZININ TAMAMINI OKUMADAN SAKIN KÜFÜR KAFİR ETME GÜZEL KARDEŞİM
ARKADAŞIM KUSURA BAKMA AMA BURASI TAMAMEN DOĞAL HAYAL DÜNYAN ÇOK GENİŞ O KAYALAR RÜZGAR VE YAĞMUR YİNE DİĞER DOĞA OLAYLARI İLE ŞEKİLLENMİŞ YANİ DOĞA HEYKELTRAŞLIK YAPMIŞ O KAYALAR ŞEKİLLENMİŞ ÜST ÜSTE DİZİLMİŞLER
YANİ KISACA DOĞAL
DESEMDE SEN İNANMA
DAHA ÖNCE BU ŞEKİLDE YORUM YAPARAK BENİ GICIK EDERLERDİ İNSANLARIN UMUTLARINI KIRARLARDI BENDE BİRAZ GICIKLIK OLSUN DİYE BUNLARI YAZDIM NEDE OLSA GICIKLIK PARA İLE DEĞİL DEĞİL Mİ?
ŞAKA BİR YANA ÇOK GÜZEL BİR BÖLGE HER FOTOGRAF GÜZEL ŞEYLER ANLATIYOR NASİBİNİZ VARSA NASİPLENİRSİNİZ.
Ustam gözünüzden birşey kaçmıyor
YILAN KURU KAFA
BAKAN GÖZLER
Evet güzel yer sado ustam bakalim m artık sağlam mi değilmi bakacağızSağlam yerlerde geziyorsun grasviti usta çok beğendim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstam aldatmaca yerler figürler çok Burda cihazda çubukta var bir kaç nokta var sadece tespit yaptigim gezintiye çıkmıştım güzel temiz hava alayım diye doğayı seviyorum bazen böyle delilikler yapıp aciliyorum öğünde burası dek geldi bakalım.ustam hayırlısı artık.En önemlisi koltuk taşım var orda oturdugumda tarih koktuGrasviti ustat bu alanda cihazsıs iş yapamassın! burada doğal işarete benzer yerler çok seni yanıltır ,burada cubukla cihazdan yardım alacan