yorumlarınız için şimdiden teşekkürler | Define işaretleri ve anlamları

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

fetihnesli

Kullanıcı
Selamunaleyküm bölge yine aynı güneydoğu nemrut civarı ermeni mezarlığı ve hemen yanında yığma mezar tahmin ettiğim yer ve aşağısında bulduğum işaretler resimlerin yanlarına açıklama yazmaya gayret ettim ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

kapak olduğu düşünğüm yer bu noktada
giriş kapak olarak düüşündüğüm yer
tepeden 1 metre kadar kazmışlar kemiklerin yanında bu taşlardan çıkmış
yığmanın yanında ermeni mezarlığı içerisinde binek taşı gibi olan taş sağdan çekim
yığmanın yanında ermeni mezarlığı içerisinde binek taşı gibi olan taş soldan çekim
kare taş yılan oyma ve altında ovel beyazlık
yakın çekim
delikli kaya ve yanında dizili taşlar
delikli kaya ve yanında dizili taşlar
delikli kaya uzak çekim
bölge bu şekilde oluşmakta

A21MEDLi

Vip Üye
Cevap: yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

o kanalı yılana benzetemedim,fakat kare için aldığım kısım araştırmaya değer diye düşünüyorum..

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Cevap: yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

muhterem kardeşi,yerin ağır. normal yığma değil.yer çok müsait.doğal alan belli bir düzenlemeyle yapılmış. şahıs işi değil. sözlerimi yabana atma lütfen. inşaallah daha mütevazi bir yerler karşına çıkar.
ustamızında değindiği gibi orda yılan yok.sana göre başı kabul ettiğin kısıma dikkatli bak nasıl genişletilmiş ve alt kısımdan itibaren baş olamayacak büyüklükte düşürülmüş. bunlar bizleri aşacak hacimde. o tepenin altında kaç oda çıktığını bir tesbit ettirebilirsen hepimizde öğrenmiş oluruz.
oymalı kaya dediğin en mütevazi olanı gibi.bunda asl olan geniş kısımdan dara bakarak hedefi tesbit etmektir.burda işaretin yapılışı ikileme düşürüyor. üst kısmı çok geniş alınmış sanki ,dizili kayaların kısmından bir mahzen olduğunu söyler gibi. boşluk tesbitiyle her iki yönü incelemekte fayda var.
RABBİM hakkında hayırlı oanı nasib etsin.

Üst Alt