*********************** lakin 4 metrede gaz-asit cikmasi nedeniyle fiziksel yaralanma sonucu korkulup geri kapatilmis yerdir. Cesitli emarelere rastlanilmis 3 metrede oymalar degersiz kasalar ******. Tilki kafatasinin icine konulmus 28 adet para cikmis ve 3 metrede kuzey kenarinda duvara dayanmis ustunde 2 adet yuvarlak oyma cikmistir lakin izler ve emareler tahribata ugrayip ortadan yok edilmistir.
Tekrar ben tarafindan **************
Benim dusuncem daha ********* yerine 3 metrede yuvarlak oyma kayanin arkasini ******** ve dusuncemi gerceklestirdim. Kaya arkasina 1 metre ***** fakat bi sorun cikti yumusak toprak bir anda elenmis ve sıkıştirilmis bi toprak katmaniyla ********** kiste benziyor ama toprak daha nemli ustu 2 metre kistle kapali olmasina ragmen. Ve kayanin arka istikametinde 22 metre uzaklikta 3 adet oda goruntusu alinmisti daha onceden ama girisinu bulamamislardi benim dusuncem ********** yer bu 3 odanin girisi yorumu sizlere birakiyorum ustalarim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar ben tarafindan **************
Benim dusuncem daha ********* yerine 3 metrede yuvarlak oyma kayanin arkasini ******** ve dusuncemi gerceklestirdim. Kaya arkasina 1 metre ***** fakat bi sorun cikti yumusak toprak bir anda elenmis ve sıkıştirilmis bi toprak katmaniyla ********** kiste benziyor ama toprak daha nemli ustu 2 metre kistle kapali olmasina ragmen. Ve kayanin arka istikametinde 22 metre uzaklikta 3 adet oda goruntusu alinmisti daha onceden ama girisinu bulamamislardi benim dusuncem ********** yer bu 3 odanin girisi yorumu sizlere birakiyorum ustalarim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: