BU ÜSTTEN GÖRÜNTÜSÜ
HEMEN ALT ÖN TARAFI
VE ÜST İŞARETİN SAĞ TARAFINDAKİ KAYA
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM USTALARIM
bilginiz için teşekkürler yazı konusunda da dikkat ederim.muhterem kardeşim yeni üyemizsin,sanırım kuralları okumamışsın. göz rahatsızlığı olmayan herker küçük yazı tipi kullanmalı. anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum. konuya gelirsek,
tiran gib güclü her bulduğunu yutmaya çalışan bir kişiye ait mezar odaları var. yerin konumuda kişiliğini veriyor. kendi adıma tavsiye etmem.
boşluk tespiti ile önden giriş bulunmalı. muhtemelen sağ üstte çizdiğimin iki katı bir derinlikte olur. son oda ilk resimde görünüyor. ama üstten kesinlikle inilemez. tünel başlangıcı bulunmalı.sağlıcakla.
Abi sarinin içine kırmızıyla çizdiğin taşın farklı bir anlamı var mı ?muhterem kardeşim yeni üyemizsin,sanırım kuralları okumamışsın. göz rahatsızlığı olmayan herker küçük yazı tipi kullanmalı. anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum. konuya gelirsek,
tiran gib güclü her bulduğunu yutmaya çalışan bir kişiye ait mezar odaları var. yerin konumuda kişiliğini veriyor. kendi adıma tavsiye etmem.
boşluk tespiti ile önden giriş bulunmalı. muhtemelen sağ üstte çizdiğimin iki katı bir derinlikte olur. son oda ilk resimde görünüyor. ama üstten kesinlikle inilemez. tünel başlangıcı bulunmalı.sağlıcakla.
son resim dereyi veriyorr ....