Ikizceli ustam oson basamaktan traşlı kaya ya doğru bir traşlama görünüyor. o arayı çok hızlı geçmişsin. bir çok kez emin olmak için baktım. traşlı kayanın üstündeki de alt önde görülenlerde koyma.
diğer oymaya sırtını ver. sağ kısmındaki kayada oymaya ve önünde zeminde ki kayalara dikkat edersen ,onlarında koyma olduğunu anlarsın.
alanda başka yerlerinde olacağı ihtimalini göz ardı etme. ama bu iki yerde güzel bir tespit yapmalısın. sağlıcakla.
Ikizceli ustam o kayalara cok baktım iki adet zeminde ayri kapak gibi duruyor fakat dipde birlesiyor catlamis bir kaya kapak olma ihtinali zayif gibi geldi banason basamaktan traşlı kaya ya doğru bir traşlama görünüyor. o arayı çok hızlı geçmişsin. bir çok kez emin olmak için baktım. traşlı kayanın üstündeki de alt önde görülenlerde koyma.
diğer oymaya sırtını ver. sağ kısmındaki kayada oymaya ve önünde zeminde ki kayalara dikkat edersen ,onlarında koyma olduğunu anlarsın.
alanda başka yerlerinde olacağı ihtimalini göz ardı etme. ama bu iki yerde güzel bir tespit yapmalısın. sağlıcakla.
demekki dediğin hale bilinçli getirilmiş. yalnız ben onları kapak demek istemedim. sen bildiğim kadar boşluk tespiti yapıyordun. bu iki alanda yeterli tespit yapmadınmı.Ikizceli ustam o
Ikizceli ustam o kayalara cok baktım iki adet zeminde ayri kapak gibi duruyor fakat dipde birlesiyor catlamis bir kaya kapak olma ihtinali zayif gibi geldi bana
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi