yuvarlak oyma ve kazma işareti | Define işaretleri ve anlamları

yuvarlak oyma ve kazma işareti

serbela

Kullanıcı

yorumlarınız için şimdiden tşk...

ersan

Vip Üye
Cevap: yuvarlak oyma ve kazma işareti

slm sebela bu noktaladim yeri iyi bir arastirma yap bakalim bosluk veriyor mu sert bir seylen vur bakalim bosluk sesi alabiliyormusun BU YERDE--VILCAN-VOYVODANI MUHRI VAR--kazma da kaz al parayi diyor .

Son düzenleme:

serbela

Kullanıcı

slm sebela bu noktaladim yeri iyi bir arastirma yap bakalim bosluk veriyor mu sert bir seylen vur bakalim bosluk sesi alabiliyormusun BU YERDE--VILCAN-VOYVODANI MUHRI VAR--kazma da kaz al parayi diyor .
a.s ersan usta
nereyi noktaladın ersan ustam göremedim ...

ersan

Vip Üye

en bastan ,,bu yerrde bir bosluk testi yap yeri ,,bir incele ---hem birinci resmin iki murcun arasdindaki yer ,,horasan olabilir ,,o yer kirmizi kuk boyasinlan boyanmis.ermeni mezari olabilir.

serbela

Kullanıcı

eyvallah ersan usta dün öylesine bir yere gidiyordum gördüm buranın tepesinde kesme taşlarla eski bir mezar yapısı var kıbelesi bizim mezarların tam tersine 2 mt uzunluğunda bende oradan huylanmıştım...

serbela

Kullanıcı

ersan usta dünkü gördüğüm sarnıç ve höyüğün resmini akşama atıcam umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz. devasa bir yere giren sarnıç 170cm yükseklik ve 10 mtx10 mt bir höyük

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

istediğin müjde ise bunu bu resimler ile belki buluruz, son nokta ise bu resimlerle bulunmaz. geniz alan resimlerin nerde, heo kayanın dibine inmişin, alanı neden uzaktan resime almıyorsun??????

serbela

Kullanıcı

eyvallah harbici ustam bunu uzaktan resim etmeye fırsatım kalmadı çünkü çoban geldi ama diğer oturak taşı diye açtığım konuda o oturak taşı bir balkon gibi bir yerde yani 1 mtreden fazla uzaklaşıp resimliyemedim yerdede çeksem çok uzak kalır neredeyse 400 mt ve yukarda kalır dediğiniz yerleri yoklayıp resimlerini getirecem ...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

eyvallah harbici ustam bunu uzaktan resim etmeye fırsatım kalmadı çünkü çoban geldi ama diğer oturak taşı diye açtığım konuda o oturak taşı bir balkon gibi bir yerde yani 1 mtreden fazla uzaklaşıp resimliyemedim yerdede çeksem çok uzak kalır neredeyse 400 mt ve yukarda kalır dediğiniz yerleri yoklayıp resimlerini getirecem ...

iyi edersin arkadaşım. bizim 2 gayemiz var. birincisi size yardımcı olmak, ikincisi burada görsel anlamda güzel gelişen konular oluşturmak. neyin nasıl olduğunu anlayıp idrak edebileceğimiz, ilerde benzer durum ve konularda diğer üyelerimize bir referans olabilecek konuları burda oluşturmaya çalışıyoruz. alanı ve burayı uzaktn gören resimlerini isterim ! ona göre. net ve gerçekten orayı anlatan resimler !

Üst Alt