Saygıdeğer Abim herhangi bir boşluk bakma fırsatını olması. Boşluğu yakalamak değerli olanı gene yakalayamayınca sanıyorum. Zira bizde sizde olanın çeyreği yokadrenalin kardeşim ,şüpheli olmayan bir yer yok ki,hangisini çizelim.
bölge nekropol. normalide çıkar odası da. ama değerlisi hangisi. buralar da veya devenin olduğu yerde hiç boşluk tespiti yapmadınızmı.
Erdem ustam, benim bildiğim bir çalışma olmadı. yani yakın zamanlarda olmadı. Eğer ki 10 seneden öncesinde veya daha daha eskilerde yapılan bir çalışma olmuşsa bilemiyorum.
Burada bir işlem yapılmış gibi;Doğrumu ve sonuç nedir
Teşekkür ederim ustam, değerlendireceğim.Kayada bulunan kapı görünümündeki yere bir ses kontrolü yapmanı ve sonuç alınmaz ise okla gösterdiğim yere devam etmeni söyleyebilirim,Güzel bir yere benziyor
Abi balığı kıranlar, kayada birşey var maksadıyla kırmışlar. ama onlara ulaşma şansım yok maalesef. Erdem ustamla sizin işaret ettiğiniz kayanın. 1, 1,5 metre kadar sol çapraz gerisinde derin ve düzgün olan yuvarlak oyma var ve onun 1 metre çevresinde de diğer oymalar:erdem ustam maşaallah,gözlerinde keskin yorumunda hayli isabetli.
bu yatay kayalıkta ve çevresinde bir çok mahzen çıkar. onlardan biride erdem ustamızın işaret ettiği yerden. sadece giriş başlangıcı belki az ileri geri olabilir o kadar.
adrenalin kardeşim,balık şeksiz şüphesiz sadece para amacı taşıyan önemli bulgudur.
çoğunlukta suya yakın olur. çevresinde bazı ufak tefek bırakıtlar olsa bile önemli olan odasına ulaşmaktır. kişiyi veya kişileri gerçek manada zengin edecek bir değerde olur.kıranları biliyorsanız,şeklini (kuyruk ve baş tarafının duruşlarını kayaya göre)ve yanında başka bulgu olup olmadığını varsa ne olduğunu öğrenmek yararlı olur. kırılmış olması bunları bilinirse önemsizdir. sağlıcakla.