Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eyvallah arkadaşım bunu dün gezerken gördüm ve resimledim cihazlara pek itimadım yok sadece çubuklarla boşluk araması yaptım ve arkasını ve üstünü gösterdi boşluk olarak oradaki bir oyma az sağında 2 mtre altta tek kayada...
3 cü resimde ufak bir ot parçası koydum oda ufacık bir oymadır dikkat etmişsinizdir umarım ve oymaların içinde parmak gibi ufak birer delik içeriyor karanlık olduğundan ışık yansıması çok oluyordu ...
serbela kardes bir yoklama yap bakalim cubuklarlan icinde bir materyal var mi al bakalim dilinin ustune bir alin parcasi eyer cekerse demeki var biseyler banim dedim gibi er materiyalden bir dene
çubuklar içinde altın var ama üzerimizde yüzük dahi yoktu yani yüksek ihtimal boşluk verdi burası çok eski bi yaşantıya hakim karşıdaki ışıkların üstünde höyük var çok büyük bir höyük evet parmak derinliği bir cm geçmez baktım