o taşi bi çıkarda öle bakalım o taş köklü degil bir amaçla kullanılmış olabilir
sizede hayırlı geceler saygılar bizden yazacak elbetteki forumun amacı o ama benım yaptıgım yorumu eleştırıyor ha elestırebilir ama diger üyelerı dogru bilgilendırerek daha konu sahıbının yazdıgı yazıyı tam anlayarak okumadan tepkı verıyorlar bende ılk bakışta kare oyma olarak gördum ama yazıyı okudugumda delıklı oldugunu sölemiş ve delıklı olan bu tür emareler helede yapıt ların yakınında olunca kullanım amaçlı yapılır ha dagda veya bayırda olsaydı durum degışırdı bende dıyorum o taşi çıkar ortaya eger işaret yapıldıysa bır tarafına ıllakı murçla bır şeyler yapılmıştır ona göre yorum yapılabılırdı ama bu uye taşi kaldırılırsa aptallık oluyormuş hiçte olmaz o taş kare delık yapılmadan öle dursaydı bambaşka bır durum arzederdı.benım kızdıgım durum bunlar mıllet öncelerden berıdır hep boş şeylere yönlendırıldı ve bu fotrumlar sayesınde bıraz işik tutar oldu uyelere ve uyelerde gercek bılgılere ulaşsınlar amacıyla yazıyoruz ha sadece bakıpta gecebılırız bunu yapmak çokta zor olmasa gerek. hayırlı gecelerdegerli guzel dostum supeci hayirli geceler diliyorum herkes kendi bilgi dusunceyi yorumu yazsin...onemli olan da bu zaten...yanlis olacakki dogrular ogrenilecek...dogrular olacakki yanlislarda gorunsun...herkes kendi dusuncelerini hurce yazmali bence dogru veya yanlis fark etmez....
saygi ve selamlarimi yolluyorum...