Zamanimda Tam Cubuklarlan Tespit Etim Giris Yerleri. | Define işaretleri ve anlamları

Zamanimda Tam Cubuklarlan Tespit Etim Giris Yerleri.

ersan

Vip Üye
ustalari kusura bakmayin eyer kutu urnek olursa afedin beni sade bunlari urnek icin koyurum cubuklarlan tam nokta yaptim yerler ve tam mezar girisleri.
,,,,,,,ustalarim tam carpi yaptim yer mezar giris yeri bu yer 2,30 sm derinlikte bir kaya mezar yeri icerde kim bilir neler cikmadi.

ustalarim burdaki de mezar tam 2 ,80 sm derinde cikti

ustalarim burda yine cubuklar az bir bosluk vediler ama yine de supe cekti bu yer dolgu oldundan nedense yine de mezar odasini verdi cubuklar cok ta emindim burda mezar oldunu.
ve tam girisi de tespit etim ve bu tasi cektimi saten beli oluyor ki mezar icin topraklandolgu oldiunu .

ustalarim bu da yine bir kac sene evel bir ,,roma mahzeni ,,basladiydimacmaya
4 mt kadar asaya indimde asada ,,tas yigma,,tuzaklan karslastim inaniki ustalar kac seneler gecmis ta uylece de duruyor tas tuzaklari asada
asya bir sicimlen tas saldim tam 10,30 sm sonra yere deydi bende biraktim bu yeri tuzagi atladamadim.2 sene oldu ta hic gitmedim yana.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
teşekkür ediyoruz ustam. güzel çalışmalar ve güzel sonuçlar...

paylaşımların, yurt dışı görseller olduğunu bildiğimiz için paylaşılmasında sakınca yoktur ve benzer örnekleri ustamızın çoğaltmasını ve başka çalışmalarını da görselleştirmesini sabırsızlıkla bekleriz.

karanar

Kullanıcı
ellerine sağlık ustam. seninle aşama kaydetmeye başladık hamdolsun. :) yavaş yavaş yüzeyden içerilere doğru girmeye başladık.
ustam benim merak ettiğim tavandaki boşluğu nasıl ve ne ile aldın. tebrik ederim, ellerine sağlık ustam.

wasp

Kullanıcı
Ersan ustam senin paylaşımların hepsi süper oluyor Anladığım kadarıyla iş senin çubuklarda bitiyor Bir günlüğüne şu çubukları emanet versen de bende şöyle güzel paylaşımlar yapsam diyorum :) :) :(

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
Ersan ustam senin paylaşımların hepsi süper oluyor Anladığım kadarıyla iş senin çubuklarda bitiyor Bir günlüğüne şu çubukları emanet versen de bende şöyle güzel paylaşımlar yapsam diyorum :) :) :(

mesele çubukta değil çubuğu kullananda ustam

karanar

Kullanıcı
inan ki iş çubukta bitmiyo kardeşim. aynısından aldık ama ersanca dilini bilmediğimiz için randımanlı çalışmıyo. öğreniyoruz bakalım :)

Üst Alt