ustalarim burasini yukardan yokladim cubuklarlan banatam bir mahzen buyuklunde bir bosluk tespit etim .
ustam burda tek bir buyuk bosluk tespit etim sade alta bakka gizli ve yukardan baya bir incel;edim.
ersan usta,açılmış yer göründüğü kadarmı,yoksa devamı varmı.
şu yatanlar ,buranın önemini vurguluyor.bir de bakışlarına bakınız nereye işaret ediyor değilmi. değerli tespiti yaptınmı? bir odadan da fazlası olmalı.
emeğine sağlık sağlıcakla.
ersan usta,açılmış yer göründüğü kadarmı,yoksa devamı varmı.
şu yatanlar ,buranın önemini vurguluyor.bir de bakışlarına bakınız nereye işaret ediyor değilmi. değerli tespiti yaptınmı? bir odadan da fazlası olmalı.
emeğine sağlık sağlıcakla.
ustam buyle mahzenlere acilmamis cok basima geldikleriben de tam bunu söyleyecektim. zemin altı olmasına rağmen tam anlamıyla cuk oturan bir işaret yok. el işçiliği yapılmış taşlara ama beklediğimiz anlamda değil.
demekki üç ahbap çavuş kafa kafaya vermiş,gönüllerince yapmışlar.ustam burda tek bir buyuk bosluk tespit etim sade alta bakka gizli ve yukardan baya bir incel;edim.
ustam buyle mahzenlere acilmamis cok basima geldikleri
var tilki ve borsuk deliklarini buyle yerlerde cok dikatli incelemede bulduklarimvar bir arkadasa bilen bir butyle tilki deli gusterdim
icerden disaria kapatilmis ve unu actimi icrde koca koridor mahzene gidiliyor cukmus icede .