Forum Şekillendirme Öneriler | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Forum Şekillendirme Öneriler

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Katılım
26 Mart 2018
Mesajlar
3,108
Beğeni
9,792
Puanları
113
Yaş
61
Konum
Ankara
-Ana sayfa kısmını kutucuklar şeklinde sadeleştirmek (mesela ar-ge, maden tespti cihazları, dedektörler kısmını birleştirerek" tespit cihazları" gibi bir ad altında görseli olan bir kutucukta toparlamak)
-Wolf ustamın dediği gibi işimize yarayabilecek veya geniş uygulayıcı kitlesi olan hobiler için (avcılık,elektronik,fotoğrafçılık) mesela hobi adı altında toparlayarak hem aynı ilgi alanına sahip arkadaşların keyif alması hem de özellikle google üzerinde sitenin farklı kelime aramalarında da görülmesi sağlanabilir. Özellikle bu alanlarda site imzalı videolu anlatımlar youtube gibi sitelere konularak hem kalıcılık hem de site reklamı açısından uygun olacaktır. (yönetim onayı veya aracılığı ile
-Bu anasayfa içindeki kutuların içeriğindeki alt başlıklarında kutucuklar halinde görsel olması açılan konularında uygun yerde olmasına katkı sağlayacaktır.
-Ana sayfada solda yeni mesajlar, sağda son mesajlar bölümünün içerikleri aynı. Bunlardan birisi site aramalarında çok ilgi toplayan konularda sabit konuların gösterilmesi için ayrılabilir.
-Ana sayfada ilk öneride söylediğim kutucuklar olması, forum bölümünde ise mesajlar ve açılan konuların görüntülenmesi iki sayfanın işlevlerini daha net ayıracaktır. Yani sadece araştırma için gelen kişi forum konularına bakmadan daha sade bir şekilde içeriğe ulaşabilmelidir. Soracağı bir şey olduğunda zaten foruma girecektir.
- İşaret çözümleme, gözlem konularında sevgili ustalarımızın videolu anlatımları bence güzel yol gösterici olur. Bunun çok örneği var video sitelerinde bizim neyimiz eksik :)

Şu an aklıma gelen bunlar. Aklıam sonradan gelenleri ekleme yaparım. Selamlar
 
Üst