bager kullanıcısının son içeriği | Define işaretleri ve anlamları

bager kullanıcısının son içeriği

  1. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi? cevaplar için teşekkürler hepside çok mantıklı o yüzden bütün ihtimalleri tek tek değerlendirecem, elinize emeğinize sağlık
  2. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi? kayanın önü ve arkası 1 metre kadar kazılnış ama bişi çıkarmışlarmı bilmiyorum tabiki dediğin gibi kayanın etrafında detaylı bir cihaz araştırması yapmak lazım
  3. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi? truva ustam bizde o tepeden şüpheleniyoruz yukardaki resimde doğu olarak işaretlediğim tepe, orada bir mağara girişi veya tünel olabilir, ama benim merak ettiğim o nala benzer işaret tam olarak ne anlama geliyor bir mağara girişi anlamına mı geliyor?
  4. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi? bu yer bir ermeni köyüne benziyor yerleşim kalıntılarının bulunduğu tepe (kaplumbağanın olduğu tepe) alana hakim bi tepe, aşağıda kurumuş dere yatağı var ayrıca 7 tane doğal çeşme var yani bölge tam bir yaşam alanı.
  5. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi?
  6. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi?
  7. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi? merhaba alanın detaylı fotoları yok ama elimdeki fotolarla anlatmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum
  8. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi? çevre fotoları da var ama şimdi yanımda değil en kısa zamanda eklerim
  9. B

    bu işaret nal olabilirmi?

    merhaba bu işret için yorumlarınızı bekliyorum
Üst Alt