Mahsenler | Define işaretleri ve anlamları

Mahsenler

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
702
Beğeni
2,305
Puanları
93
Mahsen denilince Define için açılmış yada öncesinde hali hazır yer define icin kapatılmamış ise , mahsen diye her yere girilmez. Bu insanlık uzaya gitmeye zorlarken kendini sözde tabiki bu.
Yerin altını ve deniz altını bilmezler, keşfedileni bilinenide paylasmazlar. Yerin altında mağma tabakası varmış kim gidip gördüyse. Yerin altı üç beş metreden sonra tehlikelidir. Bir iki gün içinde bir şeye ulasamiyorsan , üçüncu günün sonunda zorlamanın manası yoktur. 15 - 20 hatta daha derinlerde define arayanlar en basit tabirle cahildir. Zaten o derinlikte varsa define değil Hazine vardır ki kazma kürek le bir sağa bir sola gider yıllarca bir umut içinde ömrünüzü heba ederken maddi olarakta yipranirsiniz. Yerin aslanı olmayanı yerin altında yerler. Yazmak isterdim uzun uzun bu konuyu, yerde kaç kapı vardır hangi kapı nerden açılır ama iki cümle okuyup bu is böyle deyip kolları sıvayan akıllı çok çıkar. İnsan oğlu yer yüzünde yaşar rızkını da burda aramalı bana göre üç beş hadi on , on beş neysede. Derinlere varsada define için inmek sakıncalıdır. Derinlerde gördünüz işçilik ler varsa çoğu insan eliyle insan gucuyle yapılmış değildir. Bu dünyada sadece insanlarda yaşamıyor bu dünya sadece insanlarada ait değil. İnsan olanın çok derindede işi yoktur. Yerin altında ne var neler var zerre bilgisi olmayana define uğruna yerin altına girilmemesini tembih için açtım konuyu. Cennet gibi bir hayat hayal edip Cehenneme kapı açmayın gitti bizim Niyazi dedirtmeyin. Kum varmış kıl varmış eşeğin sidik kokusu varmış, yol sağa dönmüş sola dönmüş boş verin. Ben yerin altında mahsenlerde magralarda çok şey gördüm hiç define çıkaramadım. Yer yüzüne bakın gök yüzüne bakın. Üç metre altında hadi dört beş olsun hatrın için daha derinde define arama .
Zaten bir çok medeniyet gomusede üç dört metrededir. Şahsi gomuler elle kazilacak derinliktedir. Bilmiş bilmiş yazıp kimseyi bilmiyormuş gibi rencide etmek değil amacım. Mızacım bu. Bilirim diyene lafimiz yok zaten okumaz yazdığımızı olur biter.

Mahsende yer altı mağaralarında şöyle düşün kırk gün kırk kişi kapattı, sen kırk yılda kırk kişiyle açabilirsin orayı.

Birde şöyle düşün yedi kişi üç günde kapadı orayı, bir kişi yarım saatte almalısın orayı.

Ötesine uğraşan bu işin ehli değildir.
 
Son düzenleme:

DefineHaritasi

Kullanıcı
Katılım
21 Mayıs 2013
Mesajlar
354
Beğeni
587
Puanları
93
Yaş
28
Konum
Afyonkarahisar
Ustam bilgiler icin tesekkurler size katilmakla beraber uc bes metre dedigimiz yerler ise zaten insan gucuyle acilcak yerler degildir hadi toprak zemin olsa bi ihtimal lakin medeniyet, pagan ve eskiya isleri hatta eskiye bu medeniyet pagandan kalan yapilari hazir bularak uzerine islem yaptiysa isler daha zor buyuk kayalarla bas edemezsin is makineleriyle acilabilir anca.
 

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
702
Beğeni
2,305
Puanları
93
Derinlerde derin mevzular vardır, digital mekanik cihazlar çalışmaz, hele belli bir derinlikten sonra cihaz bile çalışmaz kendine faydası olmaz. İnsanın biyo enerjisi bile negatif döner çubuk iş yapmaz. Hacıyım hocayım diyen üfürükçü varsa sizi koruyorum diyen, kendini koruyamaz söylediğine itibar edilmez o mahsende. Zaten bilse girin define var alın demez. Varsa derinde hazineye aittir devlete engel pek olmaz devlette uğraşmaz her yerle. Yerin altı ağlarla yollarla bir birine bağlıdır Ley hatları dışında yollar vardır. Bu kazma kürekle ulaşılacak derinliktedir. Bazı zamanlarda insanlarında indiği yaşadığı metropoller vardır. Yeryüzünün altında birden çok dünya vardır. Muallak taşını bilirmisin ? Ana kapı ordadır taşın üstü göklere altı ise yerin dibinde iner. Ülkemizde de benzer ana kapılar vardır. Haricinde ara kapı denilecek kapılar yüksek daglarda zirvelerdedir. Açık olanda vardır kapalı olanda. Her deliğe el uzatilmaz her gördüğün kapalı yer define için yapılmış yer altı mahzeni değildir. Yüksek halk arasında az çok bir mevzusu olan eskiden belki tapınılmış belki ilahlastırılmıs bu gün ise öyle olmasada bir şekilde hala ilgi duyulan zirve dağ ve tepelerde defineciler her mevzuyu her gördüğünü defineye yormamali.

Define varsa ve bu bir mahsende ise yerin dibinde ise çevre işaret ve doğa tümüyle ele alınıp doğru hareket edilmeli. Profesyonel ekipmanlarla inilmeli profesyonel insanlarla girilmeli, eline kazma kürek bir ip alıp kendine defineci diyenlerin sonu hoş olmaz oralarda. Hırs aklın önüne geçerse hos olmaz , aklına her zaman guvenende yarı yolda kalır. Akılda bir yere kadar. Bu yazdıklarımın define mahsenleriyle ne alakası var ? Defineci her girişi her mahseni define yeri zannediyor.
Sadece define için hazırlanmış yada eski medeniyet yeri kullanılmış isede kazma kürekle mahsen açmak ömür ister iş makinası da çalışmaz oralarda .
 
Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
702
Beğeni
2,305
Puanları
93
Ustam bilgiler icin tesekkurler size katilmakla beraber uc bes metre dedigimiz yerler ise zaten insan gucuyle acilcak yerler degildir hadi toprak zemin olsa bi ihtimal lakin medeniyet, pagan ve eskiya isleri hatta eskiye bu medeniyet pagandan kalan yapilari hazir bularak uzerine islem yaptiysa isler daha zor buyuk kayalarla bas edemezsin is makineleriyle acilabilir anca.
Bu gün hala paganisler devran sürüyor, paganisler varsa definede varsa eliyle koymuş gibi girip aliyorlar kolayca. Çünkü torun dedenin izini bilir. Dünkü paganizm bitmiş yok olmuş değil. Kılıflara girmiş Mısırın mirasınını sırtına vurmuş gidiyor. Türkler pagan şaman bilinsede yada bir kolu pagan olsada bizden ötede onlar. Boş ver sen, onların definesini sana lazım değil zaten DefineHsritası
 
Son düzenleme:

Sedegor

Kullanıcı
Yasaklı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
702
Beğeni
2,305
Puanları
93
Not : Her zorun bir kolayı vardır. Defineci zoru seçer. Zoru seçsin diye hazırlanmıştır çünkü orası. Define gömülmüş her mahsenin bir basit girişi vardır. Bu giriş ten bir kişi bir satte pek uğraşmadan içeri girerken,

Zor ve aylarca yıllarca sürecek ana giriş gibi olan yer ölüm tuzaklariyla doludur. Her metrede bir emare çıkar tuzağa çeker insanı. O giristen define değil ceset çıkar. Allah korusun.Buda konunun kuponu olsun. Seni cezbeden yere bakma orda, hiç umursamadigin yere bak hiç aklına gelmeyecek yerdir hiç alakasi yokmuş gibidir.

Simdi toparlayalim başta girme dedik, her yer define için değildir dedik sonra alamazsın dedik. Sonra neyle uğraştığını biliyorsan dedik. Eğer define için ise bir zor yer var girme ordan dedik birde basit yer var orayı bul dedik. Zor altta kolay usttedir unutma. Devenin kulağı defineyi gostersede sonuçta yazılan devede kulaktir. Bu bilgilerle öyle defineler bulunmaz ömür harcamadikca, ben harcadım pişmanım. Pişman olmak istemeyene sözüm. Gönlünüz zengin olsun yeter belki Sağlıcakla.
 
Son düzenleme:
Üst