Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. madhunter

    Define arayan 2 kardeşin cesetlerine ulaşıldı

    Cevap: Define arayan 2 kardeşin cesetlerine ulaşıldı devlet definecilikle ilgili yasalarda esnemedikce biz daha böyle çok ölümler görürüz duyarız Allah rahmet eylesin
  2. madhunter

    tumulus mezarlarda oda mezarlarda rastlanılan ölü hediyeleri

    Cevap: tumulus mezarlarda oda mezarlarda rastlanılan ölü hediyeleri usta göz zevki yaşattın ellerine sağlık
  3. madhunter

    Mezar işareti ve kendisi görsel

    Cevap: Mezar işareti ve kendisi görsel Fenerli ustam Sunu canagindaki tava sapi gibi olan cizgimi mezar girisini gosteriyor Aydinlatirmisin Ayrica her sunu canaginda boyle tava sapi gibi oyuk bulunmamakta.sebebi Nedir mezarin bi ozelligimi var acaba?
  4. madhunter

    Fenerli usta

    Cevap: Fenerli usta tebrik ederim hayırlı olsun
  5. madhunter

    ikitane dev oyma

    Cevap: ikitane dev oyma Usta dev oymalar üçlenecek desene o zaman :)
  6. madhunter

    Bu resimlerin anlamı nedir .

    Cevap: Bu resimlerin anlamı nedir . cantar ustam sanki birden fazla üst sınıf mezar var gibi geldi bana
  7. madhunter

    asar

    Cevap: asar Türkçe Türkçe - ASAR ne demek yapıtlar, yapılar, eserler. aslında 3 kelime asarın ne olduğunu anlatıyor.eski tarihi yapıtların geneline asar denir.
  8. madhunter

    aydın28 arkadaşımızın Annesi vefat etmiştir.

    Cevap: aydın28 arkadaşımızın Annesi vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin kardeşimizin başı saolsun...
  9. madhunter

    bir örnek çözüm

    Cevap: bir örnek çözüm ustam belli bi yön varmı yoksa arazi yapısına göremi herşey
  10. madhunter

    Ben anlam veremedim bu deliklere

    Cevap: Ben anlam veremedim bu deliklere 4. fotoğrafın uç kısmında kayanın dibine doğru çalışma yapmışlar.hatta kayaya doğru yayılan siyahlık yakılan ateşin isi.yani resmen kamp kurmuşlar.yani kayanın dibinde arama yapmışlar.haliyle çıkan malzeme baya bi taş kırıntıları
  11. madhunter

    Ben anlam veremedim bu deliklere

    Cevap: Ben anlam veremedim bu deliklere hocam dar bir kanyon dere akıyor ama derede diyemeyiz suyu çok az.kanal gibi bugüne kadar sunu deliklerini tabanda görmeye alıştık.bunlar ise duvarda mezarlık alanı olması benide şüpheye soktu ama yinede biryerlerde terslik var diye düşünüyorum bu...
  12. madhunter

    Ben anlam veremedim bu deliklere

    tepenin uzunluğu yaklaşık 20-25 metre yüksekliği 15 metre civarı onlarca var bu deliklerden daha geniş alamadım geniş açı foto makinem yoktu yanımda ne olduğuna anlam verebilen varmı?
  13. madhunter

    oyma

    Cevap: oyma yok mekansız kardeş onun farklı bi anlamı olmalı orada mezar var der gibi basit olmamalı anlamı çünkü benim gördüğüm yerde o boşluk uçurumu gösteriyor.o tarafta mezar olması imkansız yani
  14. madhunter

    oyma

    Cevap: oyma sevgili mekansızın yüklemiş olduğu bir fotoğrafla başka gördüğüm bir fotoğrafı kıyasladığımda her iki deliktede tava sapı gibi bir boşluk var.bunun anlamı nedir diye düşündürttü ?
  15. madhunter

    pirinc cubuklarlan 400 mt kadar bir yerden aldim bir kasa yeri.

    Cevap: pirinc cubuklarlan 400 mt kadar bir yerden aldim bir kasa yeri. üzerine su döktün sandım ersan ustam:) malum horasan geç kuruyor ya hayırlı olsun
  16. madhunter

    acılmış mezar çift katlı

    Cevap: acılmış mezar çift katlı asi ustam girişi hangi istikametten vermişler ?
  17. madhunter

    Çok eski ve çok büyük bir meşe

    Cevap: Çok eski ve çok büyük bir meşe herhangi bir yapı yok herhangi bir işaret yok tahminler söylenti doğrultusunda sadece buradan doğru ne dense boştur mekansız kardeş çubuklarla çevre iyice taranması gerek
  18. madhunter

    YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı

    Cevap: YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı ekilen biçilen arazilerden çıkan taşı toprağı sınıra yığarlar büyük ihtimal taşların oraya yığılması bu yüzden
  19. madhunter

    ermeni taş işaretleri

    Cevap: ermeni taş işaretleri eski yapı taşlarının birçoğu zamanında yerinden sökülerek köylü için ama bahçe duvarı ama samanlık duvarı yada benzer yerlerde kullanıldığını hep görüyoruz http://resim.defineforumu.com/?di=FO04 linkteki taşta sanırım böyle bir olayla başbaşa daha çok taşın olduğu...
  20. madhunter

    yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha

    Cevap: yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha http://resim.defineforumu.com/?di=J20L görünen delik doğu yönündeyse güneş doğarken nereye vuruyor orayıda gözden geçirmeyi ihmal etme
Üst Alt