Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. madhunter

    kervan 07 ustamız

    Cevap: kervan 07 ustamız Allah uzun ömür versin
  2. madhunter

    kapali bi kaya mezari .

    Cevap: kapali bi kaya mezari . cantar ustam ben birini zor bulmuşken sen birsürü bulmuşsun vaktin varsa işaretleyiverirsen bizde eksiklerimizi görürüz
  3. madhunter

    tas yigma bir mezar

    Cevap: tas yigma bir mezar ersan ustam mezar banada yeni gibi geldi çevresinde birçok ot yığını olmasına rağmen mezar toprağının üstünün açık oluşu beni şüpheye düşürdü
  4. madhunter

    sesaledeki kasasi ve mezari.

    Cevap: sesaledeki kasasi ve mezari. :) ersan ustam ben aynı zamanda manzara fotoğrafçısıyım önce manzaraya bakar sonra ayrıntılarıyla ilgilenirim böyle güzel bir manzara fotoğrafı koymasaydın bulmam daha çabuk olabilirdi:) ustalarım kadar çabuk olmasada tabiki...
  5. madhunter

    yer altindan cikan bir kaplumba isareti.

    Cevap: yer altindan cikan bir kaplumba isareti. ersan ustam seni hele buraya kadar gümüşler nasıl getirdi burada tepkisi ne oldu pirinçler nasıl bir tepki verdi anlatırmısın bizimde çubuklar konusunda bilgimiz artsın:)
  6. madhunter

    daire icinde hac sambolu

    Cevap: daire icinde hac sambolu bir masabaşına oturduğumuzda elimize kalemi alır almaz can sıkıntısına bazende farkında olmadan karalama yapabiliyoruz eski tarihlerde kalem kağıt yoktu insanlar kendini geliştirmek adına bunları taşlar üzerinde yapıyordu unutmayalımki o dönem bunu 5-10 yaşındaki...
  7. madhunter

    sesaledeki kasasi ve mezari.

    Cevap: sesaledeki kasasi ve mezari. daha çok kablumbağa kafasına benzetsemde ne farkederki sonuçta kafanın baktığı yer belli:) cantar ustam gözüne sağlık.araya araya zor buldum balıkla kafayı:) ersan ustada sabah sabah güzel bir manzarayla gözümüze hitap etti:) nasibiniz bol olsun ustalar...
  8. madhunter

    doungunum

    Cevap: doungunum biraz geç kalmışım ama Allah ailenle mutlu sağlıklı uzun ömürler geçirmeni nasip etsin Doğum günün kutlu olsun Ersan usta
Üst Alt