Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. kingoctapus

    Sıvalı Uçgen Kaya

    ustalarım yönler bu şekilde üçgen in olduğu kayayaelimle vurunca tok ses aldım sıva oldu çok belli kayanın önünde aşağıya doru mihrap olduğunu düşündeüğüm yer mevcut etrah bu böyle kayalarla mevcut zannedersem eski yerleşim yeri olabilir harbici ustam hemen yanında dere yatağı mevcut aşağıda...
  2. kingoctapus

    Sıvalı Uçgen Kaya

    harbici usta ersan usta asiavcı ustam yokmu yorum
  3. kingoctapus

    Bu Haç Ne Anlama Geliyor

    fake bu yapmayın işaret bukadar basit olmaz kırakıra yapmışlar boşuna gezme
  4. kingoctapus

    üçgen kayalar ve yanındaki ?

    hiç birşey yok bencee herşeye var deyip kimseyi umutlandırmamak gerek işaretler net ve belirgin olmalı
  5. kingoctapus

    kapali bir kaya mezari

    vuuuuu daha çok öğreneceğimiz şeyler var senden ustam züpersin
  6. kingoctapus

    üçgen-kaşıkmı?

    Cevap: üçgen-kaşıkmı? ben doğal oluğu kanısındayım
  7. kingoctapus

    dud ağacındaki dövme çivi

    Cevap: dud ağacındaki dövme çivi çivinin çakılı olduğu ağaç gel yer ile çivi arasını ölç o mesafeyi baz alaraktan ağaç etrafında bir daire yap sonrasını sen biliyorsun
  8. kingoctapus

    yorumlarınızı bekliyorumm

    Cevap: yorumlarınızı bekliyorumm doğru yerde yanlış foto bence biraz daha etrafı görebilsek ummadığın taş yarar baş
  9. kingoctapus

    derin oymali bir ucgen isareti bir horasan girisinde.

    Cevap: derin oymali bir ucgen isareti bir horasan girisinde. best of best ersan ustaaa
  10. kingoctapus

    mezarlık alanımı

    Cevap: mezarlık alanımı ustalarım burda yaklaşık 1 metre büyüklüğünde kayada haç işareti vede yanında bir oyukolduğunu söyledilerresimleri bekliyorum
  11. kingoctapus

    mezarlık alanımı

    Cevap: mezarlık alanımı sğl ustalarım daha detaylı resimler gelecek
  12. kingoctapus

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana
  13. kingoctapus

    Ustalardan çözüm bekleyen işaretler

    Cevap: Ustalardan çözüm bekleyen işaretler
  14. kingoctapus

    bir kapali mara kapanin ustunde bir carpi isareti ve birde bir ,D, oyma

    Cevap: bir kapali mara kapanin ustunde bir carpi isareti ve birde bir ,D, oyma
  15. kingoctapus

    Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR

    Cevap: Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR Zebun ustayı dinleee
  16. kingoctapus

    Bu resimlerin anlamı nedir .

    Cevap: Bu resimlerin anlamı nedir .
  17. kingoctapus

    kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce

    Cevap: kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce tavukta var haritada doğrudur dibekler var kireç kuyusu ya bir sürü işaret var ama ölçeklendirme sıkıntı mesafe yok aralarında tek gözlü karahasan köprüsünde bahsediyor
  18. kingoctapus

    kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce

    Cevap: kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce harbici ustam bende bir eski harita var ama fotokopisi sırtsırta vermiş iki öküz diyor iki güvercin şeytan deresi bir sürü fiğür iki öküzü bulduk ama diyerleri sıkıntı araştırıyoruz
Üst Alt