Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. AYAN

    manisa soma için duğa edelim.

    Cevap: manisa soma için duğa edelim. amin.
  2. AYAN

    Asiavcı kimdir

    Cevap: Asiavcı kimdir Slm. usta seni görüp şahsi olarak tanımasakta yorumlarından,yazılarından,geniş arşiv birikiminden ki bu işte baya bi üst seviyede olduğun anlaşılmakta,her konuda elinden gelen yardımı yaptığını ve siteye olan katkılarını görüyoruz,kısaca bu kadar.usta seni önceden de...
  3. AYAN

    maden tesbiti hakkında,

    Cevap: maden tesbiti hakkında, slm,kardeş teşekkür ederim,bu küpün çapı ne kadardı, ayrıca 6 mt dediğin küp merkez alınıp 6 mt çapmı yoksa 6 mt uzaktan algılama mı, benim öğrenmek istediğim bir yerde metal testi yapınca dört bir yanında yaklaşınca ortadaki çap veya kare, metali ortalayınca...
  4. AYAN

    maden tesbiti hakkında,

    Cevap: maden tesbiti hakkında, slm.ersan kardeş tek sikke bulduğunda diyelimki altın olsun,kaç cm derinlikte buldun ve bunun yüzeye olan manyetik çapı ne kadardı veya toplu olanlarda da veya avuç içi kadar bi çömlek, derilikle,bulunan metalin çapı ve yüzeye tepki çapı gibi dikkatini çeken...
  5. AYAN

    maden tesbiti hakkında,

    Cevap: maden tesbiti hakkında, slm,sağol ersan kardeş. Çubuklar kişiye göre değişik tepki veriyor demiştik,boşluğun üzerinde yanlara açılması veya çarpı yapması gibi,çubuklar bende çarpı yapıyor hangisi olursa olsun,benim denediğimde aynı ebet,aynı cins,aynı gramaj da yani kısaca 2 çeyrek...
  6. AYAN

    maden tesbiti hakkında,

    Cevap: maden tesbiti hakkında, ustam teşekkür ederim,sana zahmet verdim hakkını helal et. saygı ve sevgi ile esenlikler.
  7. AYAN

    maden tesbiti hakkında,

    Cevap: maden tesbiti hakkında, slm. sayın ikizceli ustam güzel çalışma yapmışsınız teşekkür ederim. şayet uygun görüp aklınıza yatarsa şöyle bir deneme yapar mısınız,2 veya 3 mt arayla yere 2 altın koyup arasından çubukla geçtiğinizde nasıl tepki verdiğini ve birinin gramajı farklı olduğunda...
  8. AYAN

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; slm. çubukla arama yaparken yürüme hızını da ayarlamak gerekir. aynı iki metal arasından geçerken çubuklar tepki verir.
  9. AYAN

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; teşekkür ederim METİN usta. umarım devamı gelir.
  10. AYAN

    Bayram tebrikleri.

    Cevap: Bayram tebrikleri. amin,cümlemizin.
  11. AYAN

    cinlerden korunma duası

    Cevap: cinlerden korunma duası slm.usta hayırlı günler,bahsettiğin 7 seviye olan dua için yardımcı olur musun,ALLAH razı olsun.
  12. AYAN

    Haç,ok,makas,tarak hepsi bir arada görsel

    Cevap: Haç,ok,makas,tarak hepsi bir arada görsel kilise duvarı
Üst Alt