Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. yörük

    dikdörtgen ve odaları.

    Cevap: dikdörtgen ve odaları. Eğitici,öğretici paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.Kimin heybesinde ne varsa heybesinde olanı kadarıyla katkı sunacağına inanıyorum.
  2. yörük

    derin oymali bir ucgen isareti bir horasan girisinde.

    Cevap: derin oymali bir ucgen isareti bir horasan girisinde. Güzel paylaşımlarla bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler Ersan.
  3. yörük

    harbici usta doğum günü

    Cevap: harbici usta doğum günü Hayırlı ömürler dilerim dostum.
  4. yörük

    Karaman'da Tarihi Eser

    Cevap: Karaman'da Tarihi Eser Hemide öylesine yerlerki,etrafda devenin sadece kılları kalır.Garibanımın üzerinde deve tüylerini gören,devecinin köleleri,kulları yapışırlar garibin yakasına " Söyle nerde DEVE Ülen " diye..Siz anladınız Oni... :mad::mad:silah?silah?
  5. yörük

    çeltik paraları-KELTISCHE MÜNZEN

    Cevap: çeltik paraları-KELTISCHE MÜNZEN Paylaşım için teşekkürler.
  6. yörük

    Vefat '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir ''

    Cevap: '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir '' Başınız sağolsun Ustam.Mekanı cennet olsun.
  7. yörük

    Araf'ta Gibi Yaşamak

    Cevap: Araf'ta Gibi Yaşamak (A’raf) üstünde hepsini yüzlerinden tanıyan adamlar vardır. A'raf yüksek dereceli evliyaullahın bulunduğu bi ortamdır.Onlar ordan her şeyi görür vede müşahede eder.Yukardaki ayette "adamlar" diye işaret edilen bunlardır.
  8. yörük

    arşivinizde olsun zararınız olmaz.....

    Cevap: arşivinizde olsun zararınız olmaz..... Emeğine sağlık,paylaşımlar için teşekkürler.
  9. yörük

    kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti

    Cevap: kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti :confused:inşallah gönlünce olur Ersan.
  10. yörük

    kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti

    Cevap: kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti İşaret düz değil orta kısmı şişkin,bombeli gibi geldi bana.Sanki karnımda bir şey var der gibi.somurtuk
  11. yörük

    kan ihtiyacı

    Cevap: kan ihtiyacı İnşallah tez elden bulunur. Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype
  12. yörük

    Vefat '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir ''

    Cevap: '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir '' Rabbim geçişini kolaylaştırsın..
  13. yörük

    Selamün Aleyküm

    Cevap: Selamün Aleyküm Cümleten hoşbulduk dostlar.
  14. yörük

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Cevap: Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri Teşekkürler arkadaşım aydınlatıcı olmuş.
  15. yörük

    Selamün Aleyküm

    Siteyi inceledim ve üye oldum.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Zamanı geldiğinde inşallah bende bir şeyler paylaşmak isterim faydası olur ümüdiyle..Hayırlı formlar dilerim.
Üst Alt