Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. kemal174

    çapa resmi !

    Cevap: çapa resmi ! s.a bence bu çapadan ziyade gemi demirine benziyor ustam dikkat edilirse ucuna ip bağlı zaten. bence liman ya da bir gemici mezarını vs. gösteriyor. aliveli44 ustamın dediği gibi tek resimle olmaz çevre resmi ve biraz da çevre bilgisi konunu netleştirir. ustalarım daha iyi...
  2. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire bide ustalarım biliyorum saygı sevgiden ve yaşimi durumumu bilmediğiniz için bazen usta diye hitap ediyorsunuz arada ama ben çok mahçup hissediyorum kendimi ustalarım siz öyle diyince. sizinle aynı kefeye girmem için daha çok çok çok ekmek yemem lazım ki belkide o zaman...
  3. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire Allah razı olsun ustam tşkrler. dediğiniz gibi ustam nasip kısmet işi. Allah cümlemize en hayırlısını nasip etsin inş hem bu dünyada hem ahirette. kimsenin emeği boşa gitmez Yüce Allah hepimizin gölüne göre versin...
  4. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire anladım ustam tekrardan tşkrler:)
  5. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire anladım ustam Allah razı olsun. inşallah ustam hakkınızda haırlısı olsun. tekrardan tşkrler ustam
  6. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire ewt ustam büyük ihtimalle aşağıda duran kayalar o kısımdaymış kaldırıp yuvarlamışlar aşağı ve birazda eşelemişler ama sonradan vazgeçmişler nedense demek kısmetleri değilmiş orasıda belki bizim kısmetimiz olur Allah ın izniyle. yorum için tşkkr ettim ustam Allah razı olsun
  7. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire a.slm ustam:) aynen ustam küçük bir ilçe olduğu için bulunmuyor prinç çubuk ancak başka yerden bulacam inş. Allah razı olsun ustam bu seferki gidişimde kesin alacam yanıma fıs fısı:) tşkrlr ustam yorum için:)
  8. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire Allah razı olsun ustam tşkrler. ustam özür dilerim ancak ilk resimdeki kırmızı yazının son kelimesini okuyamadım malesef. ustam bide kazılmış yeri neye göre kazmışlar orda kare oyma mı mihrap mı var ancak o sol üst köşede kalıyor kazılan yere bakmıyor.
  9. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire tşkrler yorum için ustam bidahaki gidişimde dikkate alıcam yanlız v olsa bile iki ucu arkadan birleşip tekrar ayrılıyor 2 bitişik v olabilir mi acaba? bide v olsada sivri ucu yine deredeki küçük adacığa bakıyor. Ersan ustanın çubuklarından yokki anlardık boş mu değil mi:)...
  10. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire yorum için tşkrler anladım ustam Allah razı olsun. 16 17. resim büyük kayaya denk geliyor eğer yanlışlık yapmadıysam ustam ben göremedim malesef acaba çizebilirmisiniz bi sakıncası yoksa?
  11. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire ustam yakınlarda şelale yok ama uzak kısımlarda var mı bilmiyorum malesef ancak öğrenebilirim. ustam işaretin baktığı yöne doğru mu sırtımızı vermeliyiz yoksa işaretin olduğu kısma mı sırtımızı verip ön tarafına bakmalıyız? yorum için çok tşkrlr ustam Allah razı olsun
  12. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire anladım ustam tşkrler. yok ustam doğu anadolu
  13. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire yok ustam yanlış anlattım sanırım. ada küçük son resimdede görülüyor 50 m falan boyu. balık dediğim işaret adaya baktığı için öyle düşündüm. bide adadan hariç adanın 200 m yukarı yani dogu kısmında iki dere birleşimi var ustam onu demek istedim. ustam son resimde...
  14. kemal174

    Balık ve Daire

    Cevap: Balık ve Daire ben tşkkr ederim ustam. tabiki siz daha iyi bilirsiniz. ustam küçük adanın iki yanından dere suyu geçiyormuş dedim şimdi tek tarafından geçiyor dere kurumamış yani. anladım ustam. dediğiniz gibi bende iki derenin birleşimi diye düşündüm ustam aşağı kısımda batı tarafında...
  15. kemal174

    Balık ve Daire

    s.a sayın ustalarım kolay gelsin... bu yer buyuk ve derin iki yamaç arasında bulunan dogu-batı yönünde akan bir dere. etrafında bir kaç işaret bulunmakta degerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkrler ALLAH razı olsun... Balık ve çevresi balık dediğim işaret kuzeydogu yönüne bakmakta ve...
  16. kemal174

    büyük kayalık

    Cevap: büyük kayalık Allah razı olsun ustam gerçekten çok yardımcı oldunuz. kayalığın etek kısımlarında sadece bi yer açılmış durumda inş diğerleride bizim kısmetimiz olur hayırlısıysa eğer. kibrit kutusu oymalarıda iyice incelim fotoları inş bulurum ustam. çok yer söylemişsiniz ustam...
  17. kemal174

    büyük kayalık

    Cevap: büyük kayalık çok sağol ustam tabiki siz daha iyi bilirsiniz.
  18. kemal174

    büyük kayalık

    Cevap: büyük kayalık ustam Allah korusun. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş daha sizden öğrenecek çok şeyimiz var:) sizin gibi ustalar zor bulunur gerçektende.
  19. kemal174

    büyük kayalık

    Cevap: büyük kayalık Allah razı olsun ustam gerçekten mahsen beni aşar ama etrafında alınmamış hala duran bişeyler varsa yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim ve bu kardeşine çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz:) Yorum için tekrardan tşkkr ederim ustam Allah hayırlı olanı nasip etsin cümlemize.
  20. kemal174

    büyük kayalık

    Cevap: büyük kayalık ustalarım bide son resimde kayalığın hemen önünde deredeki kocaman kaya dikkatimi çekmişti. başka resmi yok ama ondada oymalar var hatta görülüyor kare oyma var ben benzettim belki tam kare değildir
Üst Alt