Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. B

    haç ay işareti

    Cevap: haç ay işareti burası işçiliği gayet zahmetlı bır yerdır ay işaretınden baktığı yönde tahmınen 17 m ilerısınden hafıf rampa asağı setlı yere geleceksın orda çokmuş bır yer veya adi bıçimsiz bir sal tası görecen yahut yabani gül dikenlı ağacı bulmalısın ordan kayanın dıbınde gızlı...
  2. B

    NAL işareti

    Cevap: NAL işareti Eger burası çorum kargı bölgesi ise cevaplandırmanı isterim burda üç yerde mezar ve büyük bir mahsen var işçiligi gayet zordur ama çok zengindir ermeni işidir
  3. B

    Ayak işareti

    Cevap: Ayak işareti ayak işaretinin önünden patika yolunu takip et dereyi karışıya geç yamaca yönel ordaki kayalıkların arka tarafında araştırmanı yap küçük çanak delik bulucan çokmüş yer veya mıcır ara ayagın arkasındaki deliğinin ölçüsü ise 2 şıkkıda denemdende fayda var ayakla delik...
  4. B

    yuvarlak oyma

    Cevap: yuvarlak oyma üstadım işaretin dogu tarafına 9-12 adım yönünde araştırmanızı yapmanızı tavsiye ederim birde taşın ön tarafına bakmanızı tavsıye ederim
  5. B

    Kayadaki kabartma

    Cevap: Kayadaki kabartma Arkadaşım burası batı kara denizde olmalı buranın üstünde kayada sütünün üstünde kartal resmi olmalı buranın geniş bilgisi mevcut eğer kartal varsa bilgi sağlamdır.3 tane kaya mezarı vardır.anladıgımız kadarıyla daha açılmamış işçiligi zordur
  6. B

    hac işareti daire içinde

    Cevap: hac işareti daire içinde bencede,tepedeziyarettürbeyi,vekoyun,agilını,anlatıyor,civarında,kilıse,üçyuz,metre,mesafe,icinde
  7. B

    üç haç

    Cevap: üç haç arkadaşım kolay gelsin bence bu 3 daire içine alınan haç 3 adet koyun ağıl yerini belirtir orayı bulmalısın yaşlı köylulere yada çoban tanıdıgın varsa koyun agılın anlatır.buda en az 300 metre mesafededir.onu düzlük 2 tarafı çevrili sırtı yamaç olan yer koyun aglıdır mezarlar...
  8. B

    Kel tepe

    Cevap: Kel tepe slm kel tepe üzerınde ot bitmeyen topra kırmızı renkte olan üzerinden eski kervan yolu gecn yamacında koltuk o taşı olan kooltukta 3 tane hac işaretı olan tepedir koltuğa oturduğun zaman sol aşada düzlük olmasıdır .Zirvede ise 1 mezarın cakıl yığını olması lazım .
  9. B

    Oymalardaki Parmak deliği

    Cevap: Oymalardaki Parmak deliği bencede kayanın durus sekline göre ılk once sağ sonra sol parmak işareti kullanılır. parmagın içerdeki açısına göre yön tayin edilir.parmağınn genellikle isaret parmagıyla bas parmagın arasından mesafe alınır. en fazla bes adım gidilir fakat aranılan malzeme...
  10. B

    Kadın ve cocuk ayagı.

    Cevap: Kadın ve cocuk ayagı. bence dereyi gec yamaca yönel orda çökerti bul çökertinin yan yamacındaki kayanın altı kaya kapalı olabilir yarısı adi kayadır hedefin çökerti kolay gelsin
  11. B

    höyük(görsel)

    Cevap: höyük(görsel) usta burası bence yer altı şehri ve kalesidir burası uğraşmaya ömur yetmez ancak alt eteklerden kuru derenin yan yamacında yukarı dizilen sıralı doğal gözüken taşların altından giden gizli tuneli meccuttur tunelin ağız kısmı toprakla doludur .kolay gelsin
  12. B

    Sadece paylaşım amaçlıdır civcivli tavuk

    Cevap: Sadece paylaşım amaçlıdır civcivli tavuk ne tavuk ne civciv arazinin kuzeydoğu yönune odaklanmalısın 21 adımında ciccivin baktığı yönde hafıf tavanın sırtı gibi arazi nin atlamalı yerine dikkat etmelisin 100 adım da balık sırtı olan yere gelmelisin hafıften yerde saltası yahutta üzeri...
  13. B

    doğaya bakın,insan yüzü

    Cevap: doğaya bakın,insan yüzü 1de Adam yuzunun tam yuz on adım önunde toprakla kapatılmış yarısı acık sal taşı olacak üstunde işaretler canak olacak ordanda asıl hedefe ulaşacaksın kolay gelsın
  14. B

    doğaya bakın,insan yüzü

    Cevap: doğaya bakın,insan yüzü insan yüzünün arkasına 12 metre gidince düzlük olmalı fakat bu düzlük hafif çoküktür.eger boyle ise burası gizli mahsene giden kuyudur.ama işçiligi agırdır kafanın tam altına giden tünelin başlangıcıdır tuzaklıdır.
  15. B

    üçgen

    Cevap: üçgen Bence arazi iyi araştırılmalı üçgene benzeyen yeri bulmalısın.arazide buda 70metre alan içerisindedir üçgene benzeyen yer hafif çokuktür set atlamalı şeklindedir.bu yerin bir tarafı bayırımsıdır adi taşlarla kapatılmıştır.taşların ancak kafaları gözükür.arkaları magradır.tuzaklıdır....
  16. B

    Sadece paylaşım amaçlıdır civcivli tavuk

    Cevap: Sadece paylaşım amaçlıdır civcivli tavuk civcivlı tavukta yonun küzey dogu olmalı burda düz harman yeri bulmalısın.21 adım dikkat et 100 adım küzeydogu yönune yerde yatan sal taşına dikkat et sal taşın bir tarafı kırıktır.çırkın taştır.altı araştırlımalı
  17. B

    3 lü merdıven

    Cevap: 3 lü merdıven bence merdivene çıkınca tarihi patika yolu takip etmeli bu yol 2 ayrılınca ayrılan yerde çirkin siyah taşın hemen önu araştırlımalıdır.
  18. B

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa kaplugumbada kafası güneye bakan önu düzlük olan kaplumbaga maküldür. Degerlidir
  19. B

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa çorbada tuzumuz olsun boyle tasar kağlumbağların baktığı istikametde önü sıralı set gibi olan kayalık alan olmalı bu kayalık alanın tam arka kısmında düz harman yeri araştırılmalı.birde kaplumbağının 17-21 adım onu çadır kurulacak kadar küçük harman yeri araştırlmalı.mezarı 1...
  20. B

    doğaya bakın,insan yüzü

    Cevap: doğaya bakın,insan yüzü ben de nacizane bir yorum yapayım, resmin arka tarafında düzlük harman yerinde mezarın var arazinin çöküntü yerine dikkat et , birde tam 100adım önüne dikkat et çadır kurabileceğin kadar bir düzlük ,düzlükte yarısı gözüken sal taşı olacak sal taşının üstündde...
Üst Alt